in

TRAJKOVIĆI IMALI 500 ZVANICA: Estrada se nije obrukala, u koverte stavljali 200 € i 1.000 €! Đanijev sin se opario za svadbu – Senzacija

TRAJKOVIĆI IMALI 500 ZVANICA: Estrada se nije obrukala, u koverte stavljali 200 € i 1.000 €! Đanijev sin se opario za svadbu – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Sin Radiše Trajkovića Đanija Marko i njegova supruga Minja zaradili su 150.000 evra na svadbi! Folkerov naslednik i njegova izabranica imali su 500 zvanica na veselju, a svi redom su im poklonili koverte.

Par se venčao juče u Hramu Svetog Save, a zatim je to proslavio u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Pevač, koji je bio na svadbi Đanijevog sina, otkriva je koliko je zapravo novca njegove kolege nose na svadbe.

– Sve zavisi! Neki su široke ruke, a neki su i stipse! Kad nas kolega pozove na svadbu svoje dece, ne stavljamo ispod 200 evra u kovertu. Naravno, ako nam je neko bliži, bude i 500, pa čak i 1.000 evra. Čuo sam se s koleginicom koja je došla sa suprugom i rekla mi je da će staviti 400 evra u kovertu, pa sam ja poklonio 200 – priča pevač koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je siguran da je folkerov naslednik zaradio mnogo novca.

– Kad se sve sabere, uzeo je oko 150.000 evra! Đani i Slađa su platili veselje, pa sav novac ide Marku i Minji.

On kaže da je svadba bila veoma vesela i da su svi redom kitili i muzičare:

– Kad je reč o bakšišu, tu se svi otvorimo! Davali smo muzičarima po 50 evra za svaku pesmu. Kod Đanija je svirao orkestar Borka Radivojevića i uzeli su odličan bakšiš. Kutija na bini je bila prepuna para, a klavijaturista nije mogao ni da svira od novca koji su mu stavljali na instrument.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naš sagovornik otkriva i ko je od Đanijevih kolega latio mikrofona: Marko i Minja su odigrali prvi svadbeni ples uz Adila Maksutovića, koji im je otpevao svoj hit “Moje si nebo”. Sjajnu atmosferu napravila je i Zorica Brunclik! Ona je pevala, dok je njen muž Miroljub Aranđelović Kemiš svirao harmoniku. Mlada i mladoženja su ih častili sa po 100 evra.

kurir.rs/informer

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Znate li čemu služi zadnja rupa na patikama?

Znate li čemu služi zadnja rupa na patikama?

Poplave na sjeverozapadu BiH

Poplave na sjeverozapadu BiH