in

Irina Shayk se u tangama pojavila na utrci Formule 1 u Miamiju: “Ko te takvu pustio?”

Irina Shayk se u tangama pojavila na utrci Formule 1 u Miamiju: “Ko te takvu pustio?”
Slatka-Tajna.Eu
Irina Shayk se u tangama pojavila na utrci Formule 1 u Miamiju: “Ko te takvu pustio?”

Samohrana majka koja ima kćer s bivšim dečkom Bradleyjem Cooperom objavila je slike dok obilazi stazu, poznatu i kao Miami International Autodrome. Čini se da je malo pretjerala sa outfitom, zbog čega je dobila mnogo kritika.

Što se tiče Formule 1, nije postojao dress code, a neki su zaista otišli predaleko sa odjevnim kombinacijama. Nekadašnja djevojka Cristiana Ronalda privlačila je posebnu pozornost, no komentari koji su uslijedili objasnit će joj da je trebalo da povede računa o svom izgledu na tako važnom sportskom događaju.

Irina je više bila odjevena za noćne klubove nego za jedan tako veliki sportski događaj. Ova 37-godišnja manekenka je nosila prozirnu haljinu, ispod su bile crne tange, na sebi je imala bijelu majicu, bijele čarape i crne cipele na špic. Uz to i crni kačket na glavi te istaknutu ogrlicu oko vrata.

“Obuci se normalno za neke prilike, to je tako neprikladno za utrku”, komentarisao joj je jedan od fanova, dok je drugi dodao da “to definitivno nije prava odjeća za utrku”.

“Ko te takvu pustio?”, pitao se treći, ali Irinu naravno takve stvari nikada nisu doticale, ona oblači ono što voli i u čemu se osjeća dobro, pa bilo to i ovakva kombinacija.

Irina Shayk, kojoj su se pridružili italijanski modni dizajner Riccardo Tisci i kolegica manekenka Stella Maxwell, podijelila je nekoliko svojih fotografija u boksu i Mercedesovoj garaži.

Ruskinja je uživala u vikendu u Miamiju, a još uvijek se nagađa o tome da li je i dalje u vezi sa Bradleyjem ili su definitivno prekinuli. U međuvremenu je povezuju sa Kanyeom Westom i Leonardom DiCapriom.

Bivši par je raskinuo 2019. nakon četiri godine veze, a Irina je najveću slavu stekla dok je još bila sa Ronaldom.

Portugalac je od 2010. do 2015. godine bio sa Ruskinjom, da bi se ona potom spojila sa jednim od najzgodnijih holivudskih glumaca Bradleyjem Cooperom, kome je rodila djevojčicu.

Što se tiče Formule 1 u Miamiju, Max Verstappen je ostvario pobjedu. Drugo mjesto je zauzeo njegov momčadski kolega Sergio Perez, a treći je završio Fernando Alonso u Aston Martinu. 

Četvrtu poziciju je zauzeo George Russell u Mercedesu, a peti je bio Carlos Sainz u Ferrariju. Lewis Hamilton u drugom Mercedesu je završio šesti, Charles Leclerc u drugom Ferrariju sedmi, a Pierre Gasly i Esteban Ocon u Alpineu su završili osmi i deveti. Krug desetorice zatvara Kevin Magnussen u Haasu koji je osvojio svoj drugi bod ove sezone.

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ugled PBF-a je “u minusu”

Ugled PBF-a je “u minusu”

Azijska tržišta: Mješovita izvedba indeksa, kineski trgovinski suficit iznad očekivanja

Azijska tržišta: Mješovita izvedba indeksa, kineski trgovinski suficit iznad očekivanja