in

OVO JE JELOVNIK ANE NIKOLIĆ! Pjevačica skinula 50 kg

OVO JE JELOVNIK ANE NIKOLIĆ! Pjevačica skinula 50 kg
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ana Nikolić jedan vremenski period borila se s viškom kilograma, ali je uz pomoć posebne ishrane i treninga uspjela da svoju liniju dovede do savršenstva i skine 50 kilograma

-Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnju rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Poslije toga slijedi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (bijelo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal – objašnjava Ana.

-Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso, takođe, osim ribe. Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – ističe pjevačica.

-Čovjek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promijeni i samim tim će uspjeti. Prvih mjesec dana je teško, ali navikneš se. Ako ogladnim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Mrkva, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4- zaključuje.

DORUČAK:

Jaje na oko uz jedan paradajz, jogurt sa pahuljicama i 1 voće jabuka i šaka oraha kajsija/trešnje sa jogurtom

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










RUČAK:

supa od brokolija pržene paprike sa rižom losos i špinat pečurke sa lukom i bijelo meso zelena salata sa tunjevinom/škampima zelje sa ribom

VEČERA:

jogurt voće

(Express/pink.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Borac – Sarajevo: Horde zla ušle na utakmicu tek na poluvremenu

Borac – Sarajevo: Horde zla ušle na utakmicu tek na poluvremenu

OVAKO JE FILIP CAR IZGLEDAO U PROŠLOSTI: Okružen oružjem, mršav i bez tetovaža

OVAKO JE FILIP CAR IZGLEDAO U PROŠLOSTI: Okružen oružjem, mršav i bez tetovaža