in

Hyundai nova podrška za Lanu Pudar

Hyundai nova podrška za Lanu Pudar
Slatka-Tajna.Eu
Hyundai nova podrška za Lanu Pudar

Hyundai Auto BH je oficijelni sponzor naše zlatne europske plivačice Lane Pudar, te plivačkog kluba „Orka“.

Hyundai Auto BH 2023. godinu započinje saradnjom sa najboljom bosanskohercegovačkom plivačicom, državnom rekorderkom i europskom prvakinjom u plivanju Lanom Pudar.

„Čast nam je i zadvoljstvo da smo u prilici da podržimo našu zlatnu plivačicu i vrhunsku sportistkinju Lanu Pudar. Sretni smo što je od danas Hyundai Tucson zvanično vozilo Lane Pudar i njenog tima. Iskreno se nadamo da će uz našu podršku Lana zajedno sa svojim stručnim štabom nastaviti ostvarivati vrhunske rezultate, te nas na taj način nastaviti činiti sretnim i ponosnim građanima Bosne i Hercegovine. Hyundai Auto BH kao društveno odgovorna kompanija će nastaviti podržavati uspješne sportiste i sportistkinje, sport, kulturu, umjetnost, te sve druge sfere društvenog života“,  izjavila je Amra Makan Pjevo, marketing i pr menadžer, Hyundai Auto BH.

Kao potpisnik ugovora pored Lane prisustvovao je i njen trener, koji je ujedno predsjednik Udruženja i Kluba Vodenih Sportova „Orka“,  gospodin Damir Đedović. Prilikom same isporuke vozila Lana je imala inspirativnu poruku za sve mlade sportiste i sportistkinje: „ Drago mi je da se moj rad i trud isplati, te da postoje kompanije poput Hyundai Auto BH koje prepoznaju sve ovo što radim. Smatram da se uprkos teškim okolnostima može uspjeti, uz mnogo rada, truda i upornosti.“

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovim putem Hyundai Auto BH želi da čestita Lani na osvajanju četiri zlatne medalje na nedavno održanom plivačkom mitingu u Zagrebu. Nadamo se da će nakon ovog uspjeha u Zagrebu Lana nastaviti da niže nove uspijehe.

U linku možete pogledati kratki video isporuke https://www.youtube.com/watch?v=IJEGiE_dEQE

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

otočani traže odcjepljenje od Primorsko-goranske županije

otočani traže odcjepljenje od Primorsko-goranske županije

Ruska ambasada izazvala ogorčenje javnosti zbog predstave Idiot

Ruska ambasada izazvala ogorčenje javnosti zbog predstave Idiot