in

Frizure koje će obilježiti proljeće

Frizure koje će obilježiti proljeće
Slatka-Tajna.Eu

Novo godišnje doba – nova frizura! Bilo da želite da napravite radikalnu promjenu ili tek da osvježite lice, imajte u vidu da će tri frizure ovog proljeća biti u trendu.

1. Dinamični bob

Vjeruje se da onog trenutka kad promijeni frizuru, žena mijenja i svoj život. Elegantni, dinamični bob je savršen način da prigrlite svoju unutrašnju moć i pokažete svijetu koliko ste neodoljive, šik, zavodljive i mistične.

Sofi Rouz Guterman otkriva kako da postignete ovakav izgled kose:

“Najpre koristite okruglu četku, a onda peglu na krajevima; tako ćete obezbjediti dobru definiciju frizure”, navela je ona.

2. Elegantni šag

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Meko ošišana kosa i pramenovi koji nehajno padaju biće ovog proljeća apsolutni hit.

Za oblikovanje elegantnog šaga stručnjaci preporučuju upotrebu spreja koji ćete nanijeti na suvu kosu i potom oblikovati frizuru.

3. Leptir

Ukoliko imate izrazito dugu kosu, nemojte se ustručavati da ovog proljeća ponesete takozvanu leptir frizuru. Dugi pramenovi koji uokviruju lice su detalj koji stvara mekan izgled. Za dodavanje volumena stručnjaci preporučuju korišćenje pegle za kosu da bi krajevi imali male talase.

Ujedno, budite oprezne kad birate preparate koje ćete koristiti za postizanje ovakve firzure. Svi proizvodi koji čine kosu težom biće prepreka da se ovog proljeća ponosite “leptir-frizurom, prenosi “Newsbeast”.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Vinišću kod Trogira poginuo vozač

U Vinišću kod Trogira poginuo vozač

Čanak povodom Dana nezavisnosti: BiH je moja, tačno onoliko koliko me hoće

Čanak povodom Dana nezavisnosti: BiH je moja, tačno onoliko koliko me hoće