in

Zašto bi vrata kupatila uvijek trebalo da držimo zatvorenim

Zašto bi vrata kupatila uvijek trebalo da držimo zatvorenim
Slatka-Tajna.Eu

​Feng shui je drevna azijska mudrost koja se koristi za optimizaciju protoka energije u domu.

Jedna od tih energija je element vode, koji je povezan sa bogatstvom, mudrošću i komunikacijom, prema kineskoj disciplini.

Zbog toga je kupatilo oblast na koju treba obratiti pažnju kada je u pitanju feng shui.

Kupatilo može biti odličan spa prostor koji će podržati vašu energiju.  Evo nekoliko jednostavnih savjeta kako da napravite dobar feng shui u svom kupatilu.

Sačuvaj vodu

Na najosnovnijem nivou, promišljeno čuvanje vode koju koristite u kupatilu stvara dobru energiju. Vaša svjesnost i pažnja u korišćenju ovog dragocjenog resursa će se uvući u druge oblasti vašeg života, uključujući i način na koji se drugi ponašaju prema vama.

Zatvorite dasku na WC šolji

Da biste ublažili gubitak bilo kakvih resursa, držite WC dasku zatvorenom kada se ne koristi. Kao bonus, ova jednostavna navika smanjuje vlažnost i vlagu u kupatilu čime se buđ i gljivica svode na minimum.

Držite vrata kupatila zatvorena

Slično poklopcu toaleta, vrata kupatila bi takođe trebalo da budu zatvorena, prema kineskoj disciplini na ovaj način se sprečava “rasipanje” či energije. Ako je moguće, najbolje je vizuelno sakriti toalet, prenosi Magazin.Novosti. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Biljke u kupatilu

Glavni problem sa kupatilom je voda koja teče. Pošto svi vole biljke, živa zelena kućna biljka je jedan od najpopularnijih načina da se poboljša feng shui svakog kupatila.

Biljka transformiše opadajuću energiju vode u vitalnu životnu energiju. Voda hrani biljke, čini ih jakim i raste. Osim toga, unosite element prirode u ovu prostoriju, pište The Spruce.

Očistite proizvode

Redovno pregledajte proizvode koje čuvate u kupatilu kao što su kozmetika, toaletni pribor i lekovi. Ovi proizvodi imaju rok trajanja, pa bacite sve što je isteklo ili više nije potrebno. Prije svega, ne želite da koristite proizvode sa isteklim rokom trajanja.

Redovno čistite prostor

Pošto je kupatilo prostorija za čišćenje i pročišćavanje tijela, obavezno redovno dobro očistite prostoriju. Koristite Feng shui savjetuje da o kupatilu razmišljate kao o svom tijelu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŠVERCER PRODAJE GOLF 2

ŠVERCER PRODAJE GOLF 2

Ispravno je podržati stranu koja brani svoju zemlju

Ispravno je podržati stranu koja brani svoju zemlju