in

Kako nositi crveni ruž, najdraži svečani klasik

Kako nositi crveni ruž, najdraži svečani klasik
Slatka-Tajna.Eu

Ništa tako bolje ne opisuje crveni ruž kao riječ klasik. Prvi karmin u tubi proizveden je još davne 1870., a do danas su crvene usne postale svevremenski trend. Nikada više njegovih nijansi nije bilo u opticaju, a bilo da birate mat, satenski ili sjajni finiš, jednako će dobro izgledati kako uz koktel haljinu, tako i uz običnu majicu kratkih rukava i traperice.

 Krvavo crveni

Ovo je nesumnjivo savršena nijansa crvenog ruža. Najsjajniji član u porodici crvenih, krvavo crveni ruž najbolje izgleda na svijetlim tonovima kože. Uparite ga s ostatkom šminke, kako bi još više došao do izražaja.

 Bordo za odvažne  

Posjedujte svaku sobu u koju uđete s bordo crvenom nijansom za usne. Bordo je eksperimentalna boja s malo oštrine, praćena notama ljubičaste. Ako ste ljubiteljica hrabrih usana, onda će ovaj tamnocrveni ruž biti vaša omiljena nijansa!

Grimizno crvena  

U danima kada želite igrati nasigurno, idite na grimizne nijanse. Ova prekrasna grupa crvenih boja može se besprijekorno nositi tokom dana, kao i za večernju odjeću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 Boja cigle

Ako želite da isprobate nešto na koralnoj strani crvene, onda se odlučite za ruž za usne u boji cigle. S prigušenim narandžastim nijansama, ovo nije uobičajeni crveni ruž. Najprikladniji je za žene s tamnim tonovima kože.

 Mat nijanse

Mat ruž za usne koji ne isušuje udobnu i baršunastu teksturu i koji također pruža punu pokrivenost must have je vaše kozmetičke torbice.

Tečni ruž

Glatka tečna formula koja se lako nanosi suši se jako brzo na površini usana. Dugotrajna formula savršena je za cjelodnevno nošenje uz minimalni dodir.

 Kako odabrati savršenu nijansu?

Pri odabiru crvenog ruža iznimno su važni podtonovi, ali i doba godine u kojem se nalazimo. Koralno narandžasto-crvene nijanse toplih tonova birajte u ljetnim mjesecima, kada su visoke temperature, a u zimskim mjesecima našoj koži najbolje pristaju mat ruževi s plavkastim podtonovima, koji su u stanju preživjeti čak i cjelodnevno nošenje.

The post Kako nositi crveni ruž, najdraži svečani klasik appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dnevnik u 19: Iz SDP-a najavili brutalan odgovor koalicionim partnerima

Dnevnik u 19: Iz SDP-a najavili brutalan odgovor koalicionim partnerima

Prije jednog stoljeća rođen je zaštitini znak hrvatske pop glazbe / Bljesak.info

Prije jednog stoljeća rođen je zaštitini znak hrvatske pop glazbe / Bljesak.info