in

Bruka kakvu Balkan ne pamti: Hana Huljić Grašu upoznala sa 5 godina, sa 3 bila u spotu njegove bivše s kojom je bio 24 godine! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Vijest o vezi, a kasnije i braku Petra Graše (46) i Hane Huljić (31), kćerke Tončija Huljića (59), iznenadila je mnoge. Međutim, njihovo poznanstvo traje već gotovo tri decenije, a osim Graše, Hana je devedesetih upoznala i njegovu bivšu djevojku Danijelu Martinović (50).

Hanini roditelji, Tonči i Vjekoslava, sarađivali su s popularnim sastavom Magazin, u kojem je devedesetih pjevala Danijela. Zato nije neobično da se u spotu za njihovu pjesmu “Došlo vrijeme” iz 1993. pojavila i najmlađa članica porodice Huljić, Hana.

Trogodišnja Hana u spotu gleda Danijelin nastup na TV-u, kako bi zaboravila na noćne more. Danijela, koja je tada imala 22, pleše u narodnoj nošnji, a na kraju spota pojavljuje se kraj Hane u spavaćici.

Dvije godine posle saradnje s pjevačicom, Hana je upoznala svog sadašnjeg dečka Petra Grašu. Pjevač je tada često dolazio kod Huljića po nove hitove. Navodno je Hana već tada izrazila simpatije prema Petru, koji je u to vrijeme bio u vezi sa Danijelom.

Danijela i Grašo bili su u vezi 24 godine, a pjevač je nedavno sa kćerkom Tonija Huljića dobio kćerku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sisak ne može čekati nove ministre

Čaj od ova četiri sastojka riješiće vas prehlade