in

PRAVA TRANSFORMACIJA: Ovako je Maya Berović izgledala prije svih operacija

Slatka-Tajna.Eu

Maya Berović nedavno se porodila, te sve poslovne obaveze stavila na pauzu, ali i dalje važi za jednu od najpopularnijih pjevačica, čiji novi, ali i stari hitovi broje milionske preglede.

Ona se na muzičkoj sceni pojavila 2007. godine sa pjesmom “Džin i limunada” po kojoj je i danas prepoznatljiva, a iako je tada imala 19 godina, te logično i drugačije izgledala, pjevačica nikada nije krila da je “išla pod nož” i korigovala nekoliko stvari na svom licu i tijelu.

Maja je u nekoliko navrata isticala da se ne obazire na komentare da je “cijela izoperisana”, kao i da je “promijenila lični opis”.

Na društvenim mrežama se redovno vrte Majine fotografije s početka karijere, a ona je nedavno otvoreno govorila o svojoj transformaciji govoreći da je uradila nos, usta i grudi, kao i da je promijenila boju kose i uradila deblje obrve.

“Ne čitam loše komentare. Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. To je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kada sam se prvi put pojavila imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada s ove distance pogledam, jeste mi smiješno i čudno, ali nemam osjećaj sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voljeti. Otkada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Radila sam još usta i grudi, To je to za sada”, rekla je Maja.

Pogledajte kako je Maya izgledala prije operacija:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Odžaku nestao mladić Admir Puzić, porodica i policija mole za pomoć

Četiri mita o šampanjcu