in

Dragojević je bikčić veseljko što priprema krave za prave bikove: Lukas opleo po Dejanu zbog voditeljke – Senzacija

Dragojević je bikčić veseljko što priprema krave za prave bikove: Lukas opleo po Dejanu zbog voditeljke – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas žestoko je udario na Dejana Dragojevića zbog voditeljke Tamare Galijano. Muzičkoj zvijezdi je zasmetalo to što je pobjednik Zadruge javno uvrijedio domaćicu rijaliti formata kao ženu.

Podsjetimo, Dragojević je demantovao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

– Stop! Voditeljka mi nije djevojka. Djevojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je vidjela da izlazi na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor – rekao je je Dejan na Instagramu što su mediji prenijeli, a ostatak njegovog žestokog obraćanja pogledajte u videu.

Lukas je stao u odbranu voditeljke:

– Ne podnosim kada se bilo ko prema bilo kojoj ženi ponaša bahato i sadistički samo zato što misli da je muško, a u stvari je p…a. Vidio sam da se oglasila istrošena truleks krpa iliti bivši od Dalile kojem jedino neko neće da dira ribu (da ne budem vulgaran) ako počne da se zabavlja sa ženkom krokodila – kaže Lukas za Kurir.

– Preko one stvari su mi nerealni rijaliti izdanci koji misle ako su bili u ovakvom formatu da mogu da pričaju i da s.ru po kome god hoće, a nisu svjesni da su oni puni g..ana sami sa sobom – žestoko je udario popularni muzičar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










On smatra da je nedopustivo da Dejan vrijeđa voditeljku ni u medijima ni na društvenim mrežama:

Aca Lukas iskren: Ne znam koliko košta hljeb, niti metar drva!

– Uopšte ne ulazim u to ko je u pravu i ko je šta rekao, ali nedopustivo je da takav čovjek vrijeđa žene u medijima, ili na društvenim mrežama, pa mediji prenesu to je totalno nebitno, samo zato što misli da je muško. Očigledno da ima problem sa ženama… Izgleda da ih slabo čuva. Možda je najbolje da nabavi muškarca za djevojku, pa možda u tom slučaju održi vezu. Tu djevojku koju je on isprozivao poznajem i znam da nije pros..tutka. Sve i da jeste otkud mu pravo to da iznosi i takvog kretena ne treba puštati da lupeta po novinama. Treba izmisliti neki novi časopis neka se zove “Rijaliti r.tard” i neka tamo seru i lupetaju gluposti. Ponavljam, ne branim nikoga i ne znam šta je bilo među njima i ne zanima me taj dio, ali me zanima kada čitam u medijima da naiđem na takve bljuvotine izgovorene od ljudi kojima treba zabraniti da pričaju. Počinjem da imam osjećaj da od svih tih rijaliti idiota živimo nerealan život. Pun mi ih je više – izričit je on.

Pjevač smatra da je Dragojević sebe precijenio:

– Najjače od svega je kada takav primjerak kaže da neko hoće u medije preko njega, u prevodu ističe da je poenta na njemu. Dokle ide nerealnost ovog realnog igrača. Pa to bi svako normalan krio kao zmija noge, a ne još da se i hvali. Ja sam šokiran. On izgleda dođe ženskom rodu kao onaj bikčić veseljko što priprema krave za prave bikove – zaključuje Lukas.

Ispod pogledajte Dejanovo obraćanje koje je razbjednilo Lukasa:

Izvor: Kurir

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

PRVA REAKCIJA IZ SDA NA NOVI PLAN OSMORKE I HDZ-a: ‘Ovo bi bio zastrašujući udarac državi od kojeg se NE BI OPORAVILA!’

PRVA REAKCIJA IZ SDA NA NOVI PLAN OSMORKE I HDZ-a: ‘Ovo bi bio zastrašujući udarac državi od kojeg se NE BI OPORAVILA!’

Općina Ilidža podržala zapošljavanje 32 osobe sa biroa 

Općina Ilidža podržala zapošljavanje 32 osobe sa biroa