in

ČULI SMO SE 6. DECEMBRA, A ONDA JE NESTAO… Oglasila se Laćina bivša djevojka – Senzacija

ČULI SMO SE 6. DECEMBRA, A ONDA JE NESTAO… Oglasila se Laćina bivša djevojka – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Teodora Baković i Milan Radulović Laća bili su u ljubavnoj vezi i ludo su se voljeli, a o njoj je samo jednom govorio za medije.

Tekstopisac i sin Marine Tucaković i Fute, Milan Laća Radulović, prije iznenadne smrti u 37. godini često je bio u javnosti, naročito otkako mu je preminula majka, od čega se teško oporavljao. O njegovom privatnom životu se malo toga zna, ali je javnost upoznata s time da je bio u vezi sa pjevačicom Teodorom Baković, koja se i sama oglasila nakon tragične veijsti.

“Laća će zauvijek biti pamćen po svojoj genijalnosti, duhovitosti i vanserijskim talentom. Sam njegov glas me iste sekunde tjerao na smijeh i pamtiću ga takvog, veselog. Posljednji kontakt smo imali šestog decembra, nakon kog je nestao sa ovog svijeta, ali će nastaviti da živi u srcima svih naših prijatelja, među kojima je bio neizmjerno voljen i obožavan. Jedina utjeha u svemu je što ga sada čuvaju Marina i Miloš”, izjavila je Teodora, Laćina velika ljubav, za Pink.rs.

Prvu pjesmu snimila je 2010. godine, a dvije godine kasnije saznalo se da je u ljubavnoj vezi sa Laćom. Tada je on izjavio da joj je “prvi u svakom smislu”.

Podsetimo, Milan Radulović Laća pronađen je mrtav u Izraelu, gdje je navodno prije nekoliko dana otišao s društvom iz Novog Sada. Njegov nestanak je prijavljen 12. decembra, a pronađen je na ulici osam dana kasnije, 20. decembra.

Marina i Futa su izgubili starijeg sina Miloša 2008. godine. Marina ga je pronašla mrtvog u sobi i od te tragedije se nikada nije oporavila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dijete na ekskurziju, pa se bojite kako će da stigne. Uvijek imate strah za osobe koje volite”, izjavila je svojevremeno. Marina Tucaković je preminula 19. septembra 2021. godine, u 68. godini života, poslije duge i teške bolesti. Laća je majčinu smrt teško podnio, a u jednom od intervjua je izjavio da sebe smatra krivim za njenu bolest. Futa je prvo izgubio jednog sina, potom suprugu, a sada je ostao i bez drugog sina.

(MONDO)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

HLADAN TUŠ ZA DODIKA: CIK opet priznaje sporni listić, peti delegat iz RS-a…

HLADAN TUŠ ZA DODIKA: CIK opet priznaje sporni listić, peti delegat iz RS-a…

Kako momentalno da stanete na put mamurluku

Kako momentalno da stanete na put mamurluku