in

NEVJEROVATNE SCENE: Džejla Ramović je zbog “Sparte” izdržala hladnoću i talase na Islandu

NEVJEROVATNE SCENE: Džejla Ramović je zbog “Sparte” izdržala hladnoću i talase na Islandu
Slatka-Tajna.Eu

Sa novom pjesmom „Sparta“ Džejla Ramović pomerila je granice i za samo par dana pokupila milonske preglede na Jutjubu. Osim nevjerovatne emocije koju je ponovo pokazala, veliku pažnju izazvao je i minimalistički spot koji je sniman ni manje, više nego na Islandu.Iako su mnogi očekivali da veliki kreativni tim stoji iza ovog projekta, Džejla je nedavno otkrila da je svega četvoro ljudi išlo na ovo hladno ostrvo i mukotrpno radilo na ekranizovanju „Sparte“ koju potpisuje Miomir Marić.

Na ovo zanimljivo putovanje Džejla je povela sestre Šejlu i Lejlu koje su imale važnu ulogu na snimanju spota, a sad su one objavile vlog u kom su otkrile da je islandska klima totalno nepredvidiva, te su im se na setu dešavale nepredviđene okolnosti zbog kojih je snimanje bilo otežano.One su snimale apsolutno sve, od polaska iz Sarajeva, preko Budimpešte, pa sve do Islanda, gdje su već na aerodromu doživjele neprijatnu situaciju zbog prekoračenja dozvoljene težine kofera. Tako su sestre morale na sred aerodroma da prepakuju stvari, a i same su priznale da su najveći kofer ponijele upravo za Džejlu.P

A prava Sparta dočekala ih je na ulicama Islanda koje su oduševile sestre Ramović, ali vremenski uslovi i nisu baš bili najpovoljniji.

Jako mi je hladno, ali mi više smeta vjetar nego što je jedan stepen napolju – izjavila je Džejla pred snimanje spota, Ono što je interesantno jeste da se Džejla sama stilizovala, čak je bila i sama svoj šminker.

Treba nam što prirodniji look, a Džejla se baš potrudila da to izgleda ovako otkrila je Lejla u vlogu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Snimanje spota je u jednom trenutku i prekinuto jer je Džejla morala da se uključi na predavanje na fakultetu, a nakon što su pripremili teren, snimljen je i prvi kadar i to na vodopadu.

Međutim, kolona turista, kao i nevjerovatni uslovi pokvarili su im plan da snime više kadrova na samom vodopadu, ali im je srećom vrijeme išlo u korist.

–Uspjeli smo da uhvatimo prelijepe kadrove, kao da kiša pada, a vedro je. Sve je tako nestvarno, ali jeste hladno i vodopad prska. Krenuli smo optimistično da snimimo neke kadrove, kako bismo prošli ispod vodopada, ali na pola puta smo se prediomislili zbog baterije,a i vodopad toliko prska i toliko je glasan, da nije vrijedeilo -ispričala je Šejla i pokazala da su svi bili mokri od vode.Sestre i Miomir istog dana posjetili su i Crnu plažu koja je smještena na obali Atlanskog okeana, a koja je poznata kao plaža sa čestim smrtnim ishodom.Naime, crni pijesak često zapljuskuju talasi sa jakim strujama, a „talasi ubice“, u kombinaciji sa željom da se uhvati savršeni selfi turista, uzrokovali su brojne nesreće, neke čak i sa smrtnim ishodom.Upravo na tom mjestu Džejla je snimila par kadrova „Sparte“, iako je u više navrata njen reditelj bježao od takozvanih talasa smrti.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NASTAVAK PORODIČNE DRAME! Severina zbog ovaga nije došla na ročište zbog nasilja i tučnjave sa sestrom! – Senzacija

NASTAVAK PORODIČNE DRAME! Severina zbog ovaga nije došla na ročište zbog nasilja i tučnjave sa sestrom! – Senzacija

Hoće li vladajući za misiju pomoći Ukrajini skupiti više od 101 zastupnika?

Hoće li vladajući za misiju pomoći Ukrajini skupiti više od 101 zastupnika?