in

KAKAV GEST: Saša Matić dio od svake prodate ulaznice za Arenu donira u humanitarne svrhe

Slatka-Tajna.Eu

Muzička zvijezda Saša Matić donio je odluku da dio od svake prodate ulaznice za koncert u beogradskoj Štark Areni koji je zakazan za 8. mart 2023. godine donira u humanitarne svrhe. Kao što je to učinio 2016. godine, kada je nakon dvije prodate Arene u Beogradu dio novca od prodatih karta donirao u humanitarne svrhe, tako će to učiniti i ovog puta.

– Od svog menadžera Marka Maksimovića dobio sam informaciju da vlada veliko interesovanje za koncert. Određeni kontigent karata je već prodat. Mislim da nije ni ostalo mnogo karata u prodaji. Ono što je moja želja, kao što je to bilo prethodni put jeste da dio prodaje svake karte, izdvojim i nakon koncerta doniram u humanitarne svrhe. Važno je da mislimo na druge ljude kojima je pomoć potrebna, to je uvijek bila moja parola tokom svih ovih godina koliko se bavim ovim poslom. Naše malo, nekome može da pomogne mnogo – izjavio je Saša za medije i dodao da koncert u Štark Areni pravi u znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album “Dva života”, kojim je obilježio dvije decenije uspješne karijere.

FOTO: KAMARAD PRODUKCIJA

Organizator koncerta u Štark Areni je produkcija Kamarad. Na spisku velikih koncerta u kalendaru Matića u narednom periodu nalazi se koncert u Splitskoj dvorani 17. decembra, potom i dan kasnije 18. decembra. Nakon toga na red dolazi dvorana Spens u Novom Sadu, gdje je koncert zakazan za 21 .decembar. Za Novu godinu Saša će održati koncert u Beču. Potom slijedi veliki koncert 02. marta 2023. godine u Kraljevu. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8. marta 2023. godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/pinkrs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kija Kockar bez dlake na jeziku o Milici Pavlović: Atraktivna je djevojka, ali mi se ne sviđa kao čovjek… – Senzacija

Nakon velikog neuspjeha njemački savez uručio otkaz Oliveru Bierhoffu