in

Kija Kockar bez dlake na jeziku o Milici Pavlović: Atraktivna je djevojka, ali mi se ne sviđa kao čovjek… – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Kristina Kija Kockar odgovorila je na pitanja koja intrigiraju javnost, pa je tom prilikom dala svoj sud o koleginici Milici Pavlović.

Naime, Kija je bez dlake na jeziku iznijela svoje mišljenje, pa je šokirala javnost svojim odgovorom o popularnoj estradnoj umjetnici.

Da li ti se se dopada Milica Pavlović, da li bi bila sa ženom?

– Milica Pavlović je atraktivna kao djevojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovjek – iskreno je rekla Kristina Kija Kockar.

Da li smatraš dopisivanje prevarom?

– Meni je flertovanje, dopisivanje i davanje nekom nade prevara, a pogotovo ako nešto traje duže vrijeme. Smatram da je to isto, a najviše od svega boli izdaja kao čovjeka, kada te neko izda na tom ljudskom nivou. Tjelesni čin je smiješan!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Jesi li nekad oprostila nevjerstvo?

– Nikada nisam bila sa čovjekom nakon njegove prevare, jer mi se zgadio.. Ne bih mogla to sebi da dozvolim niti bih mogla sebe da pogledam u ogledalo.

Ko je emotivniji žene ili muškarci?

– Mi žene smo po prirodi strastvenije i emotivnije, podložnije smo izlivima emocijama, takve smo rođene i to je neka naša prednost.

Da li smatraš da je dobro što je zadrugarima data mogućnost da se oprobaju u ulozi voditelja?

– Ne vidim ništa loše u tome što su zadrugari dobili šansu, ja sam se isto oprobala u ulozi voditeljke. Mislim da svako ima prava da pokaže svoj talenat! – istakla je Kija Kockar.

Izvor: Informer

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Otvoreno o izmjenama Zakona o radu

KAKAV GEST: Saša Matić dio od svake prodate ulaznice za Arenu donira u humanitarne svrhe