in

BENJAMIN KLIČIĆ NOVU GODINU ČEKA U AMERICI: Teško mi pada jer neću biti sa sinom

BENJAMIN KLIČIĆ NOVU GODINU ČEKA U AMERICI: Teško mi pada jer neću biti sa sinom
Slatka-Tajna.Eu

Nakon takmičenja u Zvezdama Granda, Benjamin Kličić je nekoliko godina jako dobro radio bez snimljene pjesme, što je veliki fenomen na estradi. Ali, ko čeka, taj i dočeka, pa je konačno postao vlasnik svog prvog hita, a radi se o pjesmi „Kraljice moga sna“.

-Pjesma je jako lijepo prošla i još uvijek prolazi. Ljudi su je zapazili, veoma rado je slušaju. A, što se tiče same atmosfere gdje se ta pjesam sluša, to su restorani, tokom vožnje, dakle to je jedna lijepa ambijentalna pjesma. Nije pretežno za klubove i diskoteke, a čemu dosta mojih kolega teže kada snimaju nove pjesme. Ali, jedno je sigurno, našla je put do srca i duše onih koji vole i prate moj rad.

I kada se snimi prva pjesma, onda svaki pjevač teži ka drugoj, trećoj, tako je i sa Benjaminom.

-Već krajem ovog mjeseca objavit ću dvije nove pjesme „Javi mi se, kad si loše“ i „Pokreni se“, a spotovi za obje pjesme su već snimljeni. Tekstove je pisao Teša Mrkonjić, muziku je radila Mensura Bajraktarević, a aranžmane Endži Mavrić.

Benjamin je još jedan od pjevača koji će ovu godinu završiti u Americi, a ovo je njegov prvi odlazak u tu prekookeansku zemlju?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Baš sam jako ushićen i znatiželjan, da saznam kakva je uopšte Amerika. I ta želja mi se Bogu dragom hvala ostvaruje. Prvi nastup imat ću u Detroitu, a u Americi pjevam i za Novu godinu. Jako se radujem, ali nateže mi pada to što skoro dvadeset dana neću biti pored mojih najdražih. Ponajviše će mi nedostajati moj sin, ja bih i njega poveo, ali suviše je mali za tako dalek put. Ali, moj posao iziskuje mnogo požrtvovanosti. Svakog momenta ću da mislim na njega i na moju suprugu, ali sve što dođe to i prođe, pa će i taj moj boravak u Americi proći, a ja ću se vratiti u okrilje moje porodice.

Piše: Bato Šišić

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Da prestanemo biti zemlja koja skuplje plaća neznanje od znanja…  

Da prestanemo biti zemlja koja skuplje plaća neznanje od znanja…  

AJŠA KAPETANOVIĆ NAKON RAZVODA OD ADIJA ĐOGIĆA: Razišli smo se bez svađe

AJŠA KAPETANOVIĆ NAKON RAZVODA OD ADIJA ĐOGIĆA: Razišli smo se bez svađe