in

LUNA U SUZAMA ZBOG HAPŠENJA Marko Miljković zadržan u policiji, ona ostala sama sa djecom

LUNA U SUZAMA ZBOG HAPŠENJA Marko Miljković zadržan u policiji, ona ostala sama sa djecom
Slatka-Tajna.Eu

Slike hapšenja Marka Miljkovića pokrenule su lavinu

Bivši zadrugar i Jutjuber Marko Miljković snimio je juče kako u njegov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u Urgentni centar.

Nakon što je uhapšen “Blic” je došao u posed ekskluzivnih fotografija Marka Miljkovića iz Urgentnog centra, a onda je usledila nova drama kada su ga odveli u psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”. Nakon cele drame koja se pre nekoliko sati odigrala na Bežaniji, naše ekipe primetile su razbijena jaja ispred zgrade, a onda je i komšija sa kojim je Marko ušao u konflikt dao izjavu za medije. Slike hapšenja Marka Miljkovića kruže po svim društvenim mrežama…

Slike hapšenja Marka Miljkovića sledile javnost

Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam rekao uzvratio jajima. Miljković je potom pozvao i policiju u stan i bio vrlo besan. On je potom u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno besan. Slike hapšenja Marka Miljkovića sigurno su uznemirile i njegovu porodicu budući da je sve počelo na mestu gde on živi…

Kako “Blic” saznaje Marko Miljković se potukao usled čega je zadobio povrede glave i posekotine po telu. Marko Miljković testiran je i na narkotike, a osim toga Marko je u Urgentnom centru navodno pravio šou. Inače dok je policija bila u stanu Luna Đogani nije pisnula.

– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je Marko Miljković prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Marka je pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

– Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: “Okej, prihvatićemo”, niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo… – dodao je posle učesnik rijalitija “Zadruga” i “Veliki brat”.

– Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje – rekao je Marko na kraju, a video je osvanuo na kanalu “Sikter Shorts”. Ipka, nako svega slike hapšenja Marka Miljkovića obišle su sve društvene mreže.

Kako se navodi, okrivljeni je uhapšen po nalogu tog tužilaštva jer je pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama Policijske stanice Novi Beograd pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao navodno fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljeni će biti saslušan sutra, stoji u saopštenju Trećeg javnog tužilaštva, piše Blic.

AUTOR: SVET

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Razriješen konzul BiH u Panami, turski državljanin

Razriješen konzul BiH u Panami, turski državljanin

Đumbir je jedna od najzdravijih biljaka, ali može biti pogubna za ovu grupu ljudi

Đumbir je jedna od najzdravijih biljaka, ali može biti pogubna za ovu grupu ljudi