in

NOVI POČETAK! Šabanov nasljednik smršao 40 kilograma: „Drugima sam činio dobro, a sebi loše“

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Emir Habibović predstavio je publici novu pjesmu pod nazivom „Ljubav ničija“ koja za manje od četiri dana broji preko sto hiljada pregleda na muzičkoj platformi Youtube.

Šabanov nasljednik kako ga mnogi zovu, je riješio da novom pjesmom potpuno promijeni životne navike, pa je tako smršao skoro 40 kilograma i promijenio imidž.

– Poslije 15 godina radnog staža, idemo novi početak! Oduvijek sam živio boemskim životom, međutim to mi je škodilo u poslu. Uvijek sam nekako drugima činio dobro, a sebi loše. Tada se sve vidjelo i po mom pjevanju i po liniji, bio sam pristupačan svima i davao sam im dušu – kaže on.

Foto: Printscreen

Emir iskreno govori koji je bio prelomni momenat kada je shvatio da mora da mijenja život iz korjena, a otkriva i da je imao zdravstvenih problema.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Sredio sam sve, hvala Bogu vratilo se na svoje mjesto i zdravstveno i po pitanju glasa. Smršao sam skoro 40 kilograma, tada nisam ni primjetio koliko je i kilaža uticala na pjevanje. Ovo je jedan dobar novi početak – dodaje Habibović.

(express/grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ne gledam sebe, stavio sam se u službu reprezentacije

Želim sa Partizanom u finale Lige konferencija