in

IAKO JE ŽARKO ŽELJELA MILICA PAVLOVIĆ NE PUTUJE NA SVJETSKO PRVENSTVO U KATAR: Navijat će ispred televizora

IAKO JE ŽARKO ŽELJELA MILICA PAVLOVIĆ NE PUTUJE NA SVJETSKO PRVENSTVO U KATAR: Navijat će ispred televizora
Slatka-Tajna.Eu

Milica Pavlović, iako prezauzeta brojnim već poodavno ugovorenim obavezama i nastupima, u posljednji čas je odlučila da prihvati ponudu svojih prijatelja da putuje sa njima na prvu utakmicu reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru koja se igra 24. novembra.

Međutim, od njene želje da na licu mjesta pomogne fudbalerima Srbije da izbore što bolji rezultat protiv Brazila neće biti ništa i ona će, ipak utakmicu gledati na televiziji.

-Dosta mojih prijatelja je kupilo karte za Svjetsko prvenstvo i dosta njih me je zvalo da idem sa njima. Pošto sam već znala svoj raspored, svima sam odgovarala da ne mogu stići, da ne mogu da se upuštam u to, pa makar i na jedan dan. Onda se desilo da partneri Fudbalskog saveza Srbije organizuju fan-zonu u Dubaiju, gdje će boraviti ili biti na proputovanju navijači iz Srbije, i pozvana sam da 23. novembra pjevam na otvaranju te fan-zone koja će biti ispred Emirates Sports hotela. Kako se prvenstvo približava i kako je nastupila opšta euforija oko njega i pošto je Dubai avionom samo sat vremena od Katara, u meni je proradio neki crv da bih, ipak, mogla da idem na utakmicu Srbija – Brazil koja je dan poslije mog nastupa u Dubaiju i taj dan bi, inače, bila slobodna, a dan kasnije letim za Podgoricu gdje imama nastupe, pa za Njemačku.

-Znači, proradio je taj crv da ne bi trebalo da propustim tu šansu da, ipak, treba da idem kad već moja zemlja igra na Svjetskom prvenstvu, jer šta ću jednog dana da pričam unučićima, ako ne nešto tako. Ovako ne znam šta bih imala da im ispričam (smijeh). I ja tako jednom od svojih najboljih prijatelja javljam da bih išla u Katar! On iznenađen, do sada sam odbijala, a sad odjednom hoću da idem, i kako ćemo nabaviti karte, srediti vizu…Ali, iako nikada u životu nisam išla da gledam fudbalsku utakmicu, poželjela sam sada da idem od meraka, što se kaže. I moj drug je bukvalno za tri sata sve završio, nabavio dvije karte za mene i drugaricu. I ja radosna, razmišljam provest ću taj slobodan dan u Kataru, kad se završi utakmica otići ću aerodrom, sletjeti negdje u Evropi, prebaciti se za Podgoricu. I saznamo da tog dana ima preko 150 letova, napravili su takve konekcije da poslije utakmica svako može da ide nazad ako ne ostaje do sljedećeg meča svoje reprezentacije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ali, saznajemo i da svi ti letovi dozvoljavaju samo ručni prtljag, a ja, hvala Bogu, imam tri kofera, i nemoguće je izvesti da ja poslije te utakmice koja će se završiti negdje pred ponoć pohvatam te sve konekcije, jer smještena sam u Dubaiju, tu su mi koferi, šta ću s njima… I odustanem od svega. Pazite, to je parodija od života, imam priliku, nabavim karte, želim u Katar, ali, eto ostajem u Dubaiju, kupit ću čips, kokice, led ekran, led za koktel, samo živce da sačuvam, pošto znam da će biti vrlo napeto i navijat ću iz Dubaija – iskreno je ispričala Milica o svoj želji da podrži „orlove“ na Lusail stadionu.

Autor: S. Danilović

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Britanska i američka kompanija u Sarajevu predstavile novo partnerstvo u sektoru energetike

Britanska i američka kompanija u Sarajevu predstavile novo partnerstvo u sektoru energetike

“Skromno i u krugu porodice” za njega ne važi: Luksuzni poklon nakon poziva u Katar

“Skromno i u krugu porodice” za njega ne važi: Luksuzni poklon nakon poziva u Katar