in

“Skromno i u krugu porodice” za njega ne važi: Luksuzni poklon nakon poziva u Katar

Slatka-Tajna.Eu

Kada je selektor Brazila objavljivao spisak mnogi su pressicu gledali s velikom dozom nervoze i neizvjesnosti jer nisu znali da li će biti na užem spisku ili ne.

Jedan od njih je i fudbaler Manchester Uniteda, Antony, koji je imao tu sreću da nađe svoje mjesto u avionu za Katar.

Najskuplji fudbaler prethodnog ljetnog prijelaznog roka itekako je znao da proslavi taj poziv, a sebe je počastio pravom zvijeri od automobila.

Naime, odlučio je da kupi Lamborghini Aventador. procijenjen na 337.000 funti, što je oko 400.000 eura.

Ponosan na svoj novi automobil, fudbaler je ovaj trenutak ovjekovečio kroz nekoliko fotografija koje je objavio na svom Instagram profilu.

Prelijepi automobil fudbaleru nije isporučen na točkovima, već je dovezen u kamionu. Izuzetno uzbuđen, podijelio je to s pratiocima na društvenim mrežama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuLamborghini Aventador kojeg je sebi Antony poklonio poslije velikog poziva. Inače, Brazil se nalazi u grupi G zajedno sa selekcijama Švicarske, Srbije i Kameruna. 

Selecao će takmičenje u Kataru početi 24. novembra utakmicom protiv Srbije, četiri dana kasnije igraju sa Švicarskom, a 2. decembra protiv Kameruna.

Antony je do sada u za Brazil nastupio 11 puta i postigao dva gola, a s obzirom na renome i kvalitet njegove reprezentacije i on je jedan od igrača koji se ima puno pravo nadati osvajanju trofeja.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

IAKO JE ŽARKO ŽELJELA MILICA PAVLOVIĆ NE PUTUJE NA SVJETSKO PRVENSTVO U KATAR: Navijat će ispred televizora

DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT O RAZVODU SA OGNJENOM AMIDŽIĆEM: Manekenka otvorila dušu, otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim! – Senzacija