in

Otac četiri kćerke i ekstremni ribolovac opčinio žiri izgledom i glasom: Dobio ponudu života u “Nikad nije kasno&#822

Slatka-Tajna.Eu

Dejan Drašković (49) iz Herceg Novog dobio je priliku da otvori emisiju i dokaže da je pobijedio stidljivost koja ga je, kako kaže, kočila cijelog života da se bavi pjevanjem uprkos nevjerovatnom talentu i volji koju je imao.

Muzički talenat kod njega su prvo prepoznali roditelji, a zatim odlučili da ga poguraju u tom smjeru te je Dejan upisao nižu muzičku školu, i svirao harmoniku. Nakon toga završio je Ekonomski fakultet na kome je i magistrirao, a preko 10 godina igrao je i košarku, kojoj se nije dovoljno posvetio zbog obrazovanja. Danas se bavi i ekstremnim ribolovom, a odnio je i titulu državnog šampiona u toj oblasti.

Na prvom mjestu su mu porodica, supruga i četiri kćerke koje su njegova najveća podrška, a koje su bile i vjetar u leđa da dođe da pokaže šta zna na sceni emisije ’’Nikad nije kasno’’.

Čim je izašao na scenu Žiku Jakšića odmah je zanimalo da čuje nešto više o ektremnom ribolovu, s obzirom da ne poznaje nikog ko se bavi time, a Dejan je drage volje objasnio kako to izgleda.

-Nekada se ide na dubinu od 40 metara i ronim na dah. Mogu da izdržim tako između dva i po i tri minuta i to zahvaljujući dobroj pripremi i jednog vrsti joge koja se bavi opuštanjem. Stavi se ako treba i neki tegić da malo brže spusti na dno, a da se opet lako vratim na površinu– rekao je takmičar, a onda je došlo vrijeme da se Dejan predstavi i pjevački.

On je otpjevao evergrin hit grupe Parni valjak ’’Dođi’’ i oduševio sve prisutne, ali i zamolio žiri da bude nježan pri komentarisanju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Šta da ti kažem osim svaka čast na pjevanju i šarmu, i širokom osmijehu koji si donio ovdje– rekao mu je Peđa.

-Zračite harizmom i izgleda kao da ste dugo na sceni. Uhvatila sam i pogled koji ste uputili ženi i hoću da kažem da bih voljela da meni tako neko jednog dana– rekla je Aleksandra Bursać opčinjeno.

-Dejane, moram da budem iskren kada se pojavi čovjek koji tako izgleda obavezno se desi da nešto nije okej, a cijela tvoja priča je okej. Ništa ti nije slaba tačka, otpjevao si pjesmu sjajno i daleko od mojih očekivanja, i žao mi je što te nikad nisam čuo u Herceg Novom, ali dat će Bog da i to upriličimo jednom. Želim da ti kažem još jedna podatak, ti imaš četiri kćerke a ja tri sina, najmlađi ima 9 godina, najstariji 22 a srednji 18, tako da ko zna, možda se jednom i negdje oprijateljimo– poručio je Mare za kraj.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Eksplozije odjekuju u okupiranom Donjecku, gori zgrada željeznice, odbijeni svi napadi ruskih agresora…

Za Santosa je završena polusezona, imao je i poruku za navijače Željezničara nakon crvenog kartona