in

U jeku popularnosti povukla se sa scene: Pogledajte gdje je i šta sada radi Big Mama

Slatka-Tajna.Eu

Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, pažnju javnosti privukla je učestvujući u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvzde Granda“, ali se potom potpuno povukla sa scene, a karijeru je nastavila „iza kamera“.

Tokom 2008. i 2009., dok je učestvovala u Zvezdama Granda stručnjaci su ovoj pjevačici prognozirali blistavu karijeru zbog njenog vanserijskog glasa i pjevačkog talenta.

Ipak, to se nije ostvarilo. Svetlana je snimila nekoliko pjesama, čak je bila i učesnica rijalitija „Farma“ 2009. godine, ali joj ni to nije pomoglo da uđe na muzičku scenu na velika vrata.

–Nekako sam se svjesno povukla, imala sam neke privatne probleme – rekla je Big Mama, ali nije željela da priča o tim problemima.

Svetlana je, kako su mediji pisali, prodavala svoje polovne cipele preko Fejsbuka.

–Barberi cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cijena 35 eura – napisala je Tanasićeva svojevremeno, uz priloženu fotografiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nakon toga, poslije određenog vremena, fotografiju je obisala – da li zato što je cipele prodala ili što se zbog objave pokajala, nije poznato.

Zvezda Granda se na sceni pojavila kao vrsna crnka, a potom je promijenila imidž i otišla u plavuše, a među posljednjim pojavljivanju na javnoj sceni bila je izblajhana.

–Promijenila sam frizuru, preselila sam se u Njemačku na neko vrijeme, ali to ne znači da odustajem od muzike– otkrila je Big Mama u svom posljednjem pojavljivanju u javnosti.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poruši rekorde, pa hladnokrvno ode na koncert srbijanske folk zvijezde

Leotar ubjedljiv protiv Tuzla Cityja, meč ostao u sjeni teških optužbi