in

JAVNO PRIZNAO DA JE VARAO ŽENU: Najteži dani u porodici Željka Samardžića

JAVNO PRIZNAO DA JE VARAO ŽENU: Najteži dani u porodici Željka Samardžića
Slatka-Tajna.Eu

Preljuba Željka Samardžića mjesecima je bila glavna tema žute štampe, a sada je muzičar i javno priznao da su neki od natpisa i istiniti.

Kada se širom regiona pročulo da se preljuba Željka Samardžića dogodila, tačnije da je muzičar suprugu Maju, sa kojom je ove godine obilježio četiri i po decenije bračnog života, navodno prevario, mnogi su pomislili da je u pitanju laž ili pak medijska igra.

Mjesecima se pričalo i pisalo da je Samardžić veliki zavodnik, da mu u tom pogledu nema ravnog, te da uprkos ljubavi koju osjeća prema majci svoje djece, voli da se udvara drugim, lijepim i atraktivnim damama.

Šarmu pojedinih žena nikako nije mogao da odoli, što je priznao u jednom svom izlaganju, ističući da su neki od novinskih natpisa a tiču se preljube bili istiniti.

-Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvijek bilo naklonjeno. Bilo je nevjera, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali prije svega ljubavi i razumijevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina – rekao je Samardžić, čime se svrstao u red javnih ličnosti koje su smogle snage da potvrde preljubu uprkos činjenici da to može da im ugrozi brak.

Kako bi spasao stvar nešto kasnije on je dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Luka, Aleksa i Nina znaju da je samo njihova baka dedina ljetnja draga – istakao je muzičar citirajući naslov svoje numere “Moja ljetnja draga”.

Iz 45 godina dugog braka sa Majom Željko ima tri kćerke i odnedavno četvoro unučića jer se Luki, Aleksi i Nini pridružila Anđelija, koju je na svijet donijela muzičareva nasljednica Minja,

Preljuba Željka Samardžića samo je jedna od stavki koja je obilježila boemski život umjetnika, ali svakako ne najsvetlija tačka.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NAJJAČI VIC

NAJJAČI VIC

Katunska naselja u BiH i Crnoj Gori, kao atraktivne turističke destinacije

Katunska naselja u BiH i Crnoj Gori, kao atraktivne turističke destinacije