in

Banožić i HDZ oglasili se o Milanovićevim izjavama

Banožić i HDZ oglasili se o Milanovićevim izjavama
Slatka-Tajna.Eu
Banožić i HDZ oglasili se o Milanovićevim izjavama

Mario Banožić

Foto: Ivica Galovic / PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović komentirajući rezultate izbora u BiH rekao je kako HDZ sebi pripisuje zasluge, iako Andrej Plenković nema nikakvog utjecaja niti ga se išta pita. Naglasio je i kako Dragan Čović ima pravo kad kaže da Plenković nema veze sa Schmidtovom odlukom da izmjeni izborni zakon u korist Hrvata. Ubrzo je stigla reakcija HDZ-a, a reagirao je i ministar obrane Mario Banožić

– Milanović danas: “Čović je dobro rekao da ‘Plenković s ovom (intervencijom Schmidta) nema veze’. Ja bih vjerovao Čoviću”.

Koliko truda Milanović ulaže u laganje i o ovakvim stvarima! Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom što govori. Postalo mu je “Normalno” lagati., objavio je HDZ uz fotografiju tvita Dragana Čovića koji se zahvalio “Andreju Plenkoviću na nemjerljivom povijesnom doprinosu i kontinuiranoj podršci u rješavanju ovog prevažnog pitanja za naš hrvatski narod, objavio je HDZ na službenom Facebook profilu.

Ministar obrane Mario Banožić putem Facebooka se osvrnuo na izjave predsjednika Zorana Milanovića. Kritizirao ga je zbog njegova odnosa prema Hrvatima u BiH, a poručio je također da predsjednik države pokušava manipulirati vojnim sustavom.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Evidentno je da se Milanović – čovjek s međunarodnim ugledom cirkuskog klauna – svojim izjavama i vrijeđanjem drugih pokušava izvući iz vlastitog fijaska zbog svega što je prouzročio Hrvatima u BiH. Frustriran je i gnjevan zbog intervencije visokog predstavnika Schmidta kao i vanjskopolitičkog uspjeha Vlade i premijera koji se dogodio unatoč njegovom štetočinstvu, uvredama i kidanju svih savezništava. Predsjednik spominje lupanje prstom u stol, a on kao premijer nije mrdnuo prstom za Hrvate u BiH, već je, dapače, i radio protiv njih.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hadžikadunić: Ja u Rusiju ne putujem

Hadžikadunić: Ja u Rusiju ne putujem

Šero fantastičan u novoj sezoni: Znao sam u kakav klub dolazim, svi smo zadovoljni i sretni

Šero fantastičan u novoj sezoni: Znao sam u kakav klub dolazim, svi smo zadovoljni i sretni