in

NISAM IMAO MIRA NI U SARAJEVU, JAVLJA MI SE ANKSIOZNOST: Dejanu Dragojeviću ne prija popularnost

Slatka-Tajna.Eu

Dejan Dragojević se još uvijek nije navikao na popularnost. Otkriva da je i dalje prilično zbunjen, ali se trudi da bude ljubazan prema svima koji ga zaustave na ulici. Nedavno je sa bratom Davidom bio u Sarajevu, ali ni tu nije mogao da se opusti.

Ima života i poslije “Zadruge”, a veliki udio u svemu tome ima David. Budi me svako jutro da idemo da trčimo, šetamo, treniramo, on se bavi i tom ishranom… I ja sam se malo raširio kao on! Smršao sam 4 kilograma za dvije nedjelje, planiram da nastavim dalje s tim. Imao sam anksioznost od gomile ljudi, da se pojavim bilo gdje – otkriva Dejan, pa nastavlja:

Gdje god da se pojavim, nemam mira. Bili smo nedavno u Sarajevu, nisam mogao da izađem napolje, od restorana do auta je bilo 50 metara, to je bio haos! Napredovao sam u tome, prije se recimo nisam javljao na nepoznate brojeve, a sada se javim! Sad mi je mnogo lakše, oslobađam se. Oslonio sam se na Davida, on funkcioniše mnogo lakše i bolje nego ja, ja da bih upao u to funkcionisanje treba mi par godina, tako da, hvala Bogu, imam njega zaključuje Dejan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Manekenka Sophia ima jednu obrvu: Pinceta ne dodiruje njeno lice i za to ima dobar razlog

RAT UŽIVO: Teški gubici ruskih agresora u jednom danu, krvavi ruski napad u Ukrajini, ubijena najmanje 23 civila, Italija podigla borbene avione…