in

Legenda nije ni slutila da će mu žena završiti sa sinom čovjeka kojeg prezire

Slatka-Tajna.Eu

Pippen i Jordan imali su dosta verbalnih sukoba tokom karijere, a Scottie je potom ostao uvrijeđen načinom na koji je predstavljen u dokumentarnom filmu o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima – ‘The Last Dance’.

Pippen i Jordan su i u 2022. godini u centru pažnje. Ovog puta nema nikakvog sukoba između njih već se dešava zaista nevjerovatna priča između supruge Scottieja Pippena, 48-godišnje Larse i 17 godina mlađeg Marcusa Jordana, sina najboljeg košarkaša svih vremena.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Veza ovog para traje već određeni period. Iako je Larsa sve poricala, fotografije su pokazale da su oni zaista u vezi, a sada se pojavio i snimak nakon kojeg nema nikakve potrebe da Larsa bilo šta komentariše.

Sada već poznati par uhvaćen je skupa na koncertu. Padali su brojni poljupci, bila je to dobra zabava i opuštena zabava u New Yorku, nakon koje nema potrebe da 48-godišnjakinja tvrdi da su samo prijatelji.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Larsa poznaje Marcusa otkako je bio dijete. Gledala ga je kako odrasta dok je njen suprug igrao s Michaelom Jordanom u Bullsima jer je i ona bila čest gost na utakmicama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ona je sa Scottiejem Pippenom provela 24 godine u braku. Nakon rastave ostavila je slavno prezime, a s košarkaškom legendom ima i četvero djece.

Ranije je ova 48-godišnjakinja ima brojne veze s košarkašima. Prije Marcusa dosta je onih koji su prošli kroz njen život, većina nakon rastanka s NBA legendom.

I Marcus je pokušao biti košarkaš. Međutim, nije imao dovoljno talenta, ni približno kao njegov otac, pa se potom odlučio posvetiti školi.

Završio je univerzitet Sjeverna Karolina. Ima dipolomu u menadžmentu, ali odlučio se u svijet poznatih uključiti vezom s poznatom reality zvijezdom i sada je u prvom planu američkih medija.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Razmišlja se o sudjelovanju građana u novim zaduženjima države

IZ TORTE IZVLAČILI EURE: Šaulići nastavili slavlje pod šatorom, mladenci dobili nesvakidašnji poklon