in

Prošlo je godinu dana od smrti Marine Tucaković: Evo šta se sada nalazi na njenom grobu, jedan detalj cijepa srce

Slatka-Tajna.Eu

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a danas se navršava tačno godinu dana otkad je čuvena hitmejkera izgubila životnu bitku nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Na Marininom spomeniku stajala je jedna crvena ruža, te je vrlo moguće da je neko već posjetio grob čuvene hitmejkerke u ranim jutarnjim časovima, kako bi izbjegao gužvu.

Kasnije se na Marininom grobu pojavilo još buketa. Na grobu je ostavljena i Marinina brojanica i zapaljene su tri svijeće.

Porodica Marine Tucaković posjetila je grob u ranim jutarnjim časovima, a zatim je održan i jednogodišnji pomen u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice. Pomenu su prisustvovali njen udovac Aleksandar Radulović Futa, sin Milan Laća Radulović uz nekoliko bliskih prijatelja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, Marina Tucaković je posljednje dane provela u KBC “Dragiša Mišović”, gdje je prebačena pošto joj je bilo pozlilo.

Rođena je u Beogradu 1953. godine, a karijeru je započela pišući pjesme za grupu “Zana”. Sarađivala je sa velikim brojem najpoznatijih izvođača sa ovih prostora, poput Zdravka Čolića, Džeja Ramadanovskog, Tošeta Proeskog, Željka Samardžića, Dragane Mirković i mnogih drugih.

(express/kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Španjolska ili Francuska?

RAT UŽIVO: Rusija usred rata vježba blizu američke obale