in

BRAK KARLEUŠE I BOJANA KARIĆA JE TRAJAO PREKRATKO: Danas on ima bombetinu pored sebe

Slatka-Tajna.Eu

Bojan Karić javnosti je bio posebno interesantan po braku sa Jelenom Karleušom, koji je trajao svega tri mjeseca.

Nakon razvoda 2004. godine, biznismen se povukao iz javnosti, a 2007. godine ponovo je stao na ludi kamen. Tada je oženio Mašu Nikolić, sa kojom danas ima blizance Teodora i Taru.

U OVOJ VILI ŽIVI JELENA KARLEUŠA SA KĆERKAMA: Oko nje bodljikava žica i kamere, a sada konačno vidimo unutrašnjost

Inače, razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato tada Danijela Karić, kćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak Bojana i popularne pjevačice i prisjetila se kako je on okončan.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snahi. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.
Karleuša je ovakko pričala o Bojanu nekad.

“Oboje obožavamo djecu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog djeteta. Složili smo se da ukoliko bude djevojčica dobije ime Srna, a dječak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dijete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji fanovi bi vjerovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dijete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici”, rekla je tada Jelena za Ilustrovanu politiku.

Ali i Jelena i Bojan su našli svoju sreću poslije razvoda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Maša Karić udala se za Bojana Karića 2007. godine, a iako je udata za člana porodice Karić, i ujedno sestra pjevačice Jovane Nikolić, Maša svoj život skriva od radoznalih pogleda i o njoj se malo toga zna,

Maša i Bojan i poslije četrnaest godina braka uživaju u ljubavi kao prvog dana. Oboje su avanturisti, uživaju u putovanjima, a zbog takvih naravi ne pada im teško što pola godine borave u Minsku, a pola u Dubajiu.

(ExpressEspreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brza rol-pita od lisnatog tijesta

Cijene nafte pale drugu sedmicu zaredom