in

TAMARA TARA ŽELI U SAMI ESTRADNI VRH: Nisam još bila u Sarajevu, ali maštam da dođem i nastupim

TAMARA TARA ŽELI U SAMI ESTRADNI VRH: Nisam još bila u Sarajevu, ali maštam da dođem i nastupim
Slatka-Tajna.Eu

Tamara Tara Ćirić je u Beograd stigla iz Pirota odlučna da napravi karijeru. Završila je fakultet i počela da radi u državnoj firmi, ali je, kako kaže, uvijek znala da će biti pjevačica mada su se njeni roditelji tome protivili. Prošle godine je snimila pjesmu „Nula bodova“, a ovih dana promoviše novu pjesmu „Luda Latina“ koju su joj uradili Dragan Brajović Braja, Bojan Vasić i Vuxa iz Leksington benda, dok spot potpisuje Vedad Jašarević.

-Tražili sam od Braje da mi napiše pjesmu u kojoj bi me predstavio onako kako me je on vidio na prvi pogled i kako me je doživio. Tako sam dobila pjesmu „Luda Latina“, što znači da me vidio kao energičnu, vrcavu, veselu, kakve su inače i najbolje i najpopularnije latine pjevačice.

Ove je, uz nekoliko kavera koje si uradila, tvoja druga pjesma. Da li su bile skupe?

-Ništa nije skupo ako želiš da ulažeš u sebe i to za neki neki drugoročni period da bi nešto napravila na sceni. Ne bih da pričam o cijeni, ali sve što je kvalitetno, to je i skupo, i što je najvažnije – doprinosi karijeri… Ali, ako već insistirate, mogu da kažem da danas pjesma, studio i spot koštaju i preko 20.000 eura. Ja sam to obezbijedila tako što sam radila danonoćno da bih zaradila. Štedjela sam bukvalno svaki dinar. Pjesme su mi prioritet, kako bi me publika što bolje upoznala i kako bih imala što više nastupa. Evo imam 30 godina, još sebi nisam kupila stan, već sam se bazirala na karijeru pa ću vjerovatno tada kupiti i dva stana. Usredsređena sam na posao i očekujem da ću svoje želje ispuniti. Moja prva pjesma ima 900.000 pregleda i to je za nekog ko je tek zakoračio na estradu itekako dobro. Nadam se da će ova druga pjesma imati još više uspjeha kod publike.

Koliko i gdje nastupaš?

Radim dosta, najviše u Beogradu i okolini, u klubovima i na splavovima, ali sada kada sam počela da snimam svoje pjesme i kada je to već neki veći nivo, počela sam da gostujem po regiji i da obilazim i Bosnu, takođe i Makedoniju i Hrvatsku. U BiH sam nastupala u Bijeljini u jednom klubu, pa u Banjaluci, Brčkom, Doboju… sve sam to obišla, nisam još bila u Sarajevu, ali maštam da odem i da imam nastupe. Gdje god sam nastupala publika me prihvati, vole moj pristup poslu, energiju, pjevanje. Imam taj južnjački temeparment i sve skupa to publici prija.

Gdje su u svemu tome momci? Da li se udvaraju?

-E, to je bilo nekad kad sam bila krupnija, a sada kad sam mršavica niko me ne primjećuje. Šalu na stranu, ali je moj utisak da muškarci ipak više vole nešto punije. Ja sam visoka 163 centimetra i nosim odjeću XS. Ali, kažu da se otrov čuva u malim bočicama, pa je možda i to dobro.

Da li ti momci prilaze na nastupima?

Bilo je i toga, ali sve zavisi i gdje je nastup, kakva je mogućnost kontakta sa publikom. Ali, ima i prilazaka i udvaranja. Jedan iz Bosne mi je baš ’iščupao’ srce. U okolini Bijeljine je to bilo. Udvarao se, bio je navalentan, baš se osmjelio, ali na kraju – ništa! Tako da mi ostaje da čekam nove udvarače, a ustvari ništa ne zavisi od njih, ja ću biti ta koja će odabrati.

Kako kolege i kolegice reaguju na ove tvoje prve estradne korake?

-U nizu pozitivnih komentara koje sam dobila za prvu pjesmu, a sada već i za ovu drugu, bilo je i onih koje su mi uputile kolege. Njihove pohvale su mi i najdraže. Bilo je tu i kolega koje su mnogo iskusnije od mene i nekoliko stepenika iznad. Rekli su mi da je to što sam uradila stvarno kvalitetno i da se vidi da sam dosta uložila. Upoznala sam mnoge od njih, zajedno i nastupamo, družimo se, a najbolja drugarica mi je Gabrijela Pejčev. Ona mi je posebno draga.

Slavica Danilović

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ponovno onečišćen zaljev u Vranjicu, ovaj put – od nafte

Ponovno onečišćen zaljev u Vranjicu, ovaj put – od nafte

Inflacija u augustu u Srbiji 13,2%

Inflacija u augustu u Srbiji 13,2%