in

Peca će poludjeti kada vidi šta je Aleksandra uradila: Zbog ovoga je ostavio Maju, a ona radi isto

Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti zvijezda Aleksandra Subotić oprostila je prevaru svom nevjenčanom suprugu Peci Raspopoviću koju je počinio sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković.

A sada je Aleksandra odlučila da ga malo isprovocira, pa je uradila nešto što ga je nerviralo u vezi s Majom.

Subotićeva je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu, potpuno razgolićena.

A svi su odmah počeli da je kritikuju: “Šta ste očekivali, ista je kao Maja?”, “Ni stida, ni srama”, “Nisi normalna što se opet j*beš sa njim poslije one k….”, samo su neki od komentara.

Inače, Maja je izjavila da joj je Peca zamjerao objavljivanje fotografija na kojima je oskudno obučena, te da je to bio razlog raskida.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Bolje zdrav raskid nego loša veza. Sve se vrti oko mene, ali nije zlato sve što sija. Ja sam bila ispravna, bolje je ovako. Mislim da sam se, na neki način, ogriješila o svoju drugaricu, ali ne može čovjek da bira u koga će da se zaljubi. Plakat će za mnom oboje, ako već ne plaču – rekla je Maja kroz osmijeh.

-Dosta sam ja tugovala. Nemam razloga da tugujem za nečim što nije bilo pravo. Ja sam bila iskrena u tom odnosu, ali jednostavno osjetila se tenzija, drugačija interesovanja, najbolje je bilo razići se. Razlika je u godinama bila skoro dupla. Taj odnos sam htjela da raskinem i to se desilo – izjavila je Maja nakon raskida, a spekulisalo se da je razlog raskida to što je objavljivala golišave fotke na društvene mreže.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Divljanje navijača u Nici, dvoje u kritičnom stanju (VIDEO)

BBC o kraljičinu zdravlju: Nešto se ozbiljno događa / Bljesak.info