in

BBC o kraljičinu zdravlju: Nešto se ozbiljno događa / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Epa / Kraljics Elizabets II.

Pomno odabrane riječi u izjavi kraljevske palače o narušenom zdravlju kraljice Elizabete II. daju naslutiti “da se nešto ozbiljno događa”, rekao je u četvrtak za BBC Richard Sumner, bivši izvjestitelj iz Buckinghamske palače.

Nešto ranije Buckinghamska palača priopćila je da su liječnici zabrinuti za zdravlje 96-godišnje britanske kraljice Elizabete i da je pod liječničkim nadzorom.

“Palača uvijek daje šture, ublažene izjave i zbog toga sam od početka sumnjao da je riječ o nečemu više osim problema s kretanjem”, rekao je.

“Osim što je u pitanju visoka dob kraljice, moguće je postoje i drugi složeni medicinski problemi”, rekao je Sumner, prenosi Hina.

“Prirodno je da osoba od 96 godina ne može imati zdravlje 25-godišnjaka”, dodao je.

“Nadajmo se da je to prolazna oluja koju je moguće prebroditi no sudeći prema pomno odabranim riječima Palače nešto se ozbiljno događa”, rekao je Sumner.

“Ljudi koji su se sretali s kraljicom kažu da je mentalno bistra i još vrlo zainteresirana za sve”, dodao je.

Čini se da “tijelo izdaje – iako nije jasno na koji koji način i koliko je loše”.

Palača je izvijestila da kraljica Elizabeta II,. ostaje u svom škotskom domu, dvorcu Balmoralu u koji su u međuvremenu pohitali svi članovi uže obitelji. 

Članovi obitelji Elizabete II. stigli su u četvrtak Škotsku kako bi bili uz 96-godišnju kraljicu nakon vijesti da su liječnici zabrinuti za njezino zdravlje, zbog čega je i BBC je prekinuo emitiranje redovnog programa.

Svo četvero djece kraljice Elizabete, uključujući kćer princezu Anne i najmlađeg sina princa Edwarda, sada su u dvorcu Balmoral u Škotskoj uz nju, izvijestio je ITV u četvrtak nakon vijesti o kraljičinu lošem zdravlju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Kraljica, najdugovječnija britanska vladarica i najstariji monarh na svijetu, od kraja prošle godine pati od onoga što je Buckinghamska palača nazvala “epizodnim problemima kretanja”.

“Nakon nove procjene jutros, kraljičini liječnici su zabrinuti za zdravlje Njezinog Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom”, stoji u priopćenju palače.

U Balmoralu su prijestolonasljednik princ Charles, vojvoda od Yorka princ Andrew, grof i grofica od Wessexa, Edward i Sophie i princeza Anne.

Foto:AP / Kraljica Elizabeta II

Uz baku je ili tek treba stići stariji Charlesov sin, princ William.

Njegov brat princ Harry sa suprugom Meghan otputovat će u dvorac Balmoral u Škotskoj kako bi bili s kraljicom Elizabetom nakon vijesti o njezinom lošem zdravstvenom stanju, rekao je u četvrtak glasnogovornik para.

Prošlog listopada Elizabeth je provela noć u bolnici i od tada je bila prisiljena smanjiti svoje javne angažmane. U srijedu je otkazala virtualni sastanak s ministrima nakon što su joj liječnici savjetovali mirovanje.

Ranije ove godine kraljica Elizabeta proslavila je 70. godina na prijestolju.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Peca će poludjeti kada vidi šta je Aleksandra uradila: Zbog ovoga je ostavio Maju, a ona radi isto

Vicevi Klali Mujo I Haso Kravu Smijesno Komedija Humor Zabava Vicevi Do Suza😂