in

Roditelji u nevjerici zbog poteza atraktivnih konobarica sa pionirima fudbalskog kluba

Slatka-Tajna.Eu

Naime, restoran Hooters prepoznatljiv po atraktivnim konobaricama u šorcevima i sa dubokim dekolteom je postao sponzor lokalnog kluba u Nottinhgamu.

Ništa tu toliko ne bi bilo čudno da se ne radi o pionirima lokalnog kluba Burton Joyce što je roditelje dječaka posebno razočaralo.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Šta će biti sljedeće? Ples u krilu na školskim događajima”, samo je jedan od komentara ljutitog roditelja nakon saznanja o sponzorstvu.

Lanac restorana Hooteres ima preko 400 ugostiteljskih objekata u 29 zemalja širom svijeta, a samo je jedan smješten u Engleskoj i to Nottinghamu.

Na dresu kluba inače zelene boje nalazit će se sova uz natpis restorana iz kojeg su saopštili da su postali ponosni što su sponzori U10 ekipe.

The business has agreed a season-long deal with local side Burton Joyce FC under-tens for their new home strip

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Prepostavljam da očevi sada neće propuštati mečeve svojih sinova”, samo je jedan od komentara na ovaj ugovor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Ovi dječaci imaju manje od 10 godina, sumnjam da su upoznati sa ženskom privlačnošću”, glasi komentar koji ide u korist Hootersa.

Klub Burton Joyse je osnovan 1990. godine, radi se o školi fudbala za dječake i djevojčice i sada bi se mogli naći u problemu.

Naime, engleski FA zabranjuje da se na dresovima omladinskih kategorija nalaze oznake koje se mogu smatrati štetnim za dobrobit, zdravlje ili opći interes mladih ili se na drugi način smatra neprikladnim.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ko je snajka Lepe Brene? Živjela na Kosovu, završila 2 fakulteta, radila na RTS, a sad uživa na luksuznim putovanjima! – Senzacija

Ana Nikolić posjetila očev grob, pa ovim riječima izazvala buru emocija