in

Ko je snajka Lepe Brene? Živjela na Kosovu, završila 2 fakulteta, radila na RTS, a sad uživa na luksuznim putovanjima! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović trenutno uživa u vezi sa glumicom iz popularne serije “Igra sudbine”, Milicom Tomašević.

Ipak, malo ko zna da je Milica završila dva fakulteta, a svojevremeno je i radila na RTS-u gdje je vodila emisiju “Luda narodna noć”.

Glumica je odrasla na Kosovu, gdje je ponijela i laskavu titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine.

Ona je djetinjstvo provela u rodnom Zubinom Potoku, gdje je živjela do 13. godine, nakon čega se preselila u Beograd. Završila je Fakultet umjetnosti u Кosovskoj Mitrovici, kao i ekonomiju, koju je uporedno studirala. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mjestu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri mjeseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspijevala da uvijek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savjet – izjavila je Milica jednom prilikom za “Gloriju”.

Milica važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a iako ima najveće priodne atribute među svojim koleginicama, ona to ne ističe. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje nerijetko kači fotografije sa seta, ali i sa luksuznih putovanja.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovo su najneposjećenije države na svijetu

Roditelji u nevjerici zbog poteza atraktivnih konobarica sa pionirima fudbalskog kluba