in

SEVERININA SESTRA: “Tukla je i bivše muževe, ima ubilački nagon”

Slatka-Tajna.Eu

Sestra Severine Vučković, Mirjana Popović, tvrdi da je pjevačica pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu. Ona tvrdi i da je pop zvijezda toliko agresivna, da je čak navodno tukla i bivše muževe Igora Kojića i Milana Popovića.

Marijana se jučer oglasila prvi put nakon incidenta u Splitu i iznijela jezive optužbe na sestrin račun.

-Severina ima ubilački nagon, agresivna je i luda! Ubola me je oštrim predmetom, a ja sam se branila! Poslije toga nije zvala hitnu pomoć, što znači da je htjela da me ubije. Mojoj porodici je teško da izađe na kraj s njom, jer konzumira razne narkotike, a ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na liječenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice… Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala – tvrdi Marijana za Novu.

Marijana je navodno već prijavljivala Severinu, ali, prema njenim riječima, niko nije reagovao:

-Sve ovo je posljedica nemara institucija. Prijavljivala sam je da zlostavlja našu majku Anu, kao i da mi prijeti. Jadna je država koja dopušta da se ovakve osobe pojavljuju u javnosti.

Severina je odmah reagovala na sestrine optužbe i zaprijetila joj tužbom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave”, piše u početku saopštenja.

Naime, svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kćerku pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odakle pravo Milanu Popoviću da objašnjava šta se desilo u mojoj kući? Šok pismo Severinine majke: Maltretira je godinama, sramota! – Senzacija

Đavoli ulovili i Lisice: Treća vezana pobjeda za United