in

Odakle pravo Milanu Popoviću da objašnjava šta se desilo u mojoj kući? Šok pismo Severinine majke: Maltretira je godinama, sramota! – Senzacija

Odakle pravo Milanu Popoviću da objašnjava šta se desilo u mojoj kući? Šok pismo Severinine majke: Maltretira je godinama, sramota! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Severinina majka Ana Vučković oglasila se nakon što je njen bivši zet, Milan Popović dao svoj sud o Severininom sukobu sa sestrom Mirjanom. Severinina majka istakla je da Popović nema pravo da komentariše njihove porodične odnose.

“Poštovani, ja sama mama Severine. U sinoćnom dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate ko je on samo zato što je bio s mojom kćerkom, niko za njega nije ni čuo prije toga. On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram da ga bude. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kćerku, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženju”, objasnila je Ana i dodala:

“Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da uzme pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i šta nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, posljednji puta kad sam vidjela tog čovjeka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni ozdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami”.

“Nikada u životu nisam davala izjave do prije neki dan. Nisam u tome vješta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije povrijedila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu kćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno ju prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bježeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci. Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da pravi budalu od mene i vrijeđa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mjesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grijehe nego što se slika po novinama”, piše u pismu koje je Ana vlastoručno potpisala, a koje je dostavila njena unuka.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tu sam da vratimo srpsku košarku na vrh

Tu sam da vratimo srpsku košarku na vrh

SEVERININA SESTRA: “Tukla je i bivše muževe, ima ubilački nagon”

SEVERININA SESTRA: “Tukla je i bivše muževe, ima ubilački nagon”