in

SEVERINA IZGLEDA KAO MANEKENKA: U 6. deceniji ima tijelo 20-godišnjakinje, a sve zahvaljujući ovoj ishrani

SEVERINA IZGLEDA KAO MANEKENKA: U 6. deceniji ima tijelo 20-godišnjakinje, a sve zahvaljujući ovoj ishrani
Slatka-Tajna.Eu

Severina Vučković nikad bolje nije izgledala, a to su primijetili svi!

Severina u 50. godini ima tijelo 20-godišnjakinje, a nismo mogli a da se ne zapitamo kako joj to polazi za rukom.

Ona je u nekoliko navrata pričala o tome kako i danas ima istu kilažu koju je imala i kao mlađa, što je 55 kilograma na njenih 170 cm visine.

Ipak, zgodno tijelo duguje navikama kojih se pridržava godinama. Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mjere su 95-61-95.

“Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem”, rekla je jednom prilikom. Dakle, Severina vježba čak 6 puta nedjeljno, jede 5 malih obroka i šeta svaki dan bar 30 minuta.

Pjevačica za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama.
Vučkovićeva nakon buđenja uvijek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne osjeća glad.

“Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomiješano ponekad s bademovim mlijekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane”, rekla je jednom prilikom Severina koja takođe često jede i ribu.

Severina također vježba više od 20 godina, a u posljednjih nekoliko godina redovno ide na jogu.

Severinin fitnes-trener kaže da pjevačica ima vitke noge i čvrstu zadnjicu jer svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i “marince” – vježbe u kojima se smjenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi.

S obzirom na to da Severina redovno nastupa, tako svoje tijelo mora da drži u formi.

“Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje tijelo i moram mu se odužiti treninzima. Vježbam ravnomerno i opterećujem cijelo tijelo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša”, rekla je Severina prije nekoliko godina.

Ipak ni Severina ne odolijeva slatkišima i vinu, te nekad napravi izuzetak i sebe počasti.

(Express/Mondo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

8 najčešćih razloga zašto se ne možete sjetiti šta ste sanjali

8 najčešćih razloga zašto se ne možete sjetiti šta ste sanjali

Od jutros u funkciji jos 10 autobuskih linija u KS

Od jutros u funkciji jos 10 autobuskih linija u KS