in

DALILA BIJESNA NAKON JAVNOG ODBIJANJA ANĐELA RANKOVIĆA: Oglasila se nakon emisije

DALILA BIJESNA NAKON JAVNOG ODBIJANJA ANĐELA RANKOVIĆA: Oglasila se nakon emisije
Slatka-Tajna.Eu

Tokom emisije “Narod pita” Anđelo Ranković negativno je reagovao na Dalilino gostovanje u istoj emisiji kada je ostavila prostora da bude nešto među njima, nakon što mu je uputila javno izvinjenje.

On je direktno odbio svaki kontakt sa njom, ali je prihvatio izvinjenje, što je Dalilu razbjesnilo, pa ga je isprozivala da je nabacio koje kilo i promijenila ploču kada je čula da ga više ne interesuje kontakt sa njom.

-Nismo mi bili u vezi da bih ja nju pratio. To je bio flert, strast, nikakva emocija. Nisam ja imao šanse, nije bila ni jedna, ona je izabrala svoj put. Izgubila je svoju šansu kada se pomirla sa Filipom iako je bila u priči sa mnom, tada je već bilo kakva šansa da uđemo u vezu bila izgubljena – rekao je Anđelo.

-Imali su oni ljubav i zaluđenost, vidio sam ja to, ali prvo i glavno je bila ta ljubav, on nije mogao da se odovoji od nje koliko god su pričali da žele da prekinu. Proradio je i njemu ego kada smo se mi barili.. Svi smo pretpostavili da će to pući, jer se sve desilo, bilo je najgorih stvari i riječi. – pričao je Anđelo.

Dalila se ponovo oglasila:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Da se razumijemo. Niko Anđela nije zvao na piće, ja sam odgovorila na pitanje. Ja njemu nisam nanijela zla iako je on umislio to, a moram da kažem da sam imala problema zbog njega, a on je pomno pratio šta se dešava kod mene. On je htio da se pozdravi na Košutnjaku, ali ja nisam – rekla je Dalila.

-Ja ne želim da ostavljam prostor ni za šta. Ona je sama rekla da je igrala igru. Nemam ništa loše, prihvatam izvinjenje. – rekao je Anđelo.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lana Pudar to skip World Junior Championship in Peru

Lana Pudar to skip World Junior Championship in Peru

ELEKTRA POKAZALA GIGANTSKE SILIKONE: Neće vam biti dobro od prizora

ELEKTRA POKAZALA GIGANTSKE SILIKONE: Neće vam biti dobro od prizora