in

PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO TARE SIMOV: Riječi koje kidaju dušu, nakon što je prebijena, bila na ivici smrti!

PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO TARE SIMOV: Riječi koje kidaju dušu, nakon što je prebijena, bila na ivici smrti!
Slatka-Tajna.Eu

 

 

Bivša zadrugarka i influenserka Tara Simov nedavno je objavila niz snimaka i fotografija, kao i prepiski u kojima se može zaključiti da je proživela stavično maltretiranje od njenog izabranika i oca deteta, Danila Raičevića.

Kako ističe, Tara je prethodnih godinu dana periodično trpela torturu, te kad god bi potražila pomoć Danilovih roditelja, naizlazila bi na zid, a sve vreme želeći da spase svoje dete i da mu obezbedi normalno i bezbrižno detinjstvo. Tara je na Instagram profilu podelila uznemirujuće fotografije i snimke, a sada se otvorenim pismom obratila naciji.

Naime, Tara je u pismu istakla da je prošla kroz veliku muku, te ne krije da je u mnogim situacijama želela da digne ruku na sebe i oduzme sebi život, ali ju je beba držala na nogama i davalo joj snagu da nastavi dalje svoju borbu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Koliko se stvari dešava u poslednjih par godina ostavlja me bez reči! Duša mi je prosuta u komade, a od ljudi koje sam očekivala da će biti tu, samo su dodavali noževe u srce. Imam veliku sreću da imam zlatno dete, koje me održava u životu i zbog kog ću se boriti protiv svega što mi se dešava što znate i što ne znate – započela je Tara Simov, pa nastavila:

Inače bih davno digla ruku na sebe. Sve što ne bih ni najgorem dušmaninu poželela, zadesilo me je. Volite sebe i samo sebe! Učite na tušim primerima da ne biste došli u situaciju da imate 25 godina i da jedino što vam deluje kao izlaz jeste da vas nema – završila je Tara Simov.

 

AUTOR: REPUBLIKA.RS

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ozlijeđeni prilikom testiranja oružja – HRT

Ozlijeđeni prilikom testiranja oružja – HRT

Šehićeve odbrane zauvijek u našim srcima

Šehićeve odbrane zauvijek u našim srcima