in

Supruga Nikole Rokvića progovorila o problemu u 3. mjesecu trudnoće: Poslala jaku poruku svim ženama

Slatka-Tajna.Eu

Supruga pjevača Nikole Rokvića Bojana Barović otkrila je na društvenim mrežema sa čim se bori u trećoj trudnoći.

-Neki od vas su primijetili da u proteklih mjesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila ljepota prvog trimestra – mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogodila, s obzirom na to da su prve dvije trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju – navela je na početku.

-Ali, ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno nijednu obavezu (sem oko djece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smijemo baš tako lako da se predamo – dodala je ona.

-I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspijevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi – zaključila je Bojana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fotografija je postala hit na balkanskim društvenim mrežama

Domaći paradajz sos – eliksir zdravlja