in

Još jedno pismo o još jednoj aljkavosti u mostarskoj ulici / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

”Grad niti Projektanti nisu u stanju napraviti (predvidjeti) nogostup za ovaj dio ulice niti su ostavili prostora za možebitnu gradnju nogostupa (križanje ulice Hrvatske mladeži i sv. Leopolda Mandića)”, navodi se u ovom pismu stanara Ulice Leopolda Mandića nakon radova u ovom kvartu i izmještanju kontejnera.

Foto: Čitatelj / Nogostup u Ulici sv. Leopolda Mandića

Stanari u pismu navode kako su potaknuti člankom o nesigurnom dječjem igralištu u Ulici sv. Leopolda Mandića, uočili nemar onih koji su osmislili radove.

”Naime, izmještanjem kontejnera za otpad iz parka tj. sa zelene površine van naselja na glavnu ulicu što se vidi na slikama napravljena je konstrukcija za natkrivanje kontejnera, a da istim radovima niti Grad niti Projektanti nisu u stanju napraviti (predvidjeti) nogostup (trotoar) za ovaj dio ulice niti su ostavili prostora za možebitnu gradnju nogostupa (križanje ulice Hrvatske mladeži i sv. Leopolda Mandića). U spomenutom dijelu ulice ne postoji nogostup ni s jedne strane ulice. Zaista sramotno za vrijeme u kojem živimo, da majke s kolicima i malom djecom ne mogu normalno proći ulicom, a da ne strepe za živote. A o brzini kojom automobili voze tim dijelom suvišno je govoriti, naravno da nema ni “ležećih policajaca”. Također i javna rasvjeta u dijelu ulice prema nekadašnjem ZAP-u je jako loša i više sijalica ne radi nego radi”, navodi se u pismu.

Foto: Čitatelj / Nogostup u Ulici sv. Leopolda Mandića

”Pisanje Gradu Mostaru i Gradskoj Upravi nikad nije imalo smisla. Zato Vama i pišemo”, navode stanari u pismu upućenom redakciji portala Bljesak.

Podsjećamo, pismom nam se obratila i jedna stanarka spomenute ulice navodeći kako je pisala i Gradu ali da joj nitko nikada nije odgovorio. Ona, naime, upozorava na aljkavo postavljanje dječjih igrački koje ugrožavaju sigurnost djece.

Foto: Čitatelj / Nogostup u Ulici sv. Leopolda Mandića

Inače, kako doznajemo, stanari su tražili da se izbjegne bilo kakvo betoniranje ili pješčarenje dječjeg igrališta što im je usmeno i obećano, ali je potom zelena površina nasuta pijeskom a dječji mobilijar postavljen uz ivičnjake koji mogu ugroziti djecu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Norvežani došli do minimalne pobjede, Modri kasno proigrali

MIC-MC-KO VAM KRIV 2 (OFFICIAL VIDEO)-MOJA REAKCIJA