in

UDAVALA SE ZA OPASNE FACE: Tri braka Lepe Lukić

Slatka-Tajna.Eu

Lepa Lukić je umjetničko ime srbijanske pjevačice izvornih i novokomponovanih pjesama Lepave Mušović. Rođena je 16. januara 1940. godine u selu Miločaju blizu Kraljeva. Kada je imala dvije i po godine, ostala je bez oca Radisava koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Iza sebe ima 3 braka sa ljudima koje je birala srcem. Iako su joj nudili lagodan život koji bi rijetko ko odbio, nije tražila moćnog muškarca, niti je pristajala da se odrekne muzike.

Od prvog muža Tome je zadržala prezime, ali i strast prema kocki koja im je uništila brak. Uprkos velikoj ljubavi, on nije želio da Lepa bude pjevačica i uvijek je prijetio da će se pojaviti na njenom nastupu i napraviti haos. Nakon burnih sedam godina, dobila je razvod i nastavila svoj život.

Sa drugim mužem, estradnim menadžerom Vladom Perovićem, je takođe bila sedam godina u braku nakon čega su se rastali. On tvrdi da joj je ostavio svu imovinu, a da je uzeo samo 200 odijela i 2 automobila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


1999. godine tokom turneje u Kanadi je upoznala Milana Milanovića za koga se udala godinu dana kasnije. U početku ju je nervirao, ali shvatila je da nije ravnodušna kada ne dođe na njen nastup. Tvrdi da joj je najvažnije da ima druga sa kojim će moći da popriča, da se nasmije i koji je neće sputavati da se bavi onim što najviše voli.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prijedlozi za novi zakon o obaveznom zdravstvenom osiguranju: Očevima 10 dana plaćenog odsustva

Počeo ”desant” navijača FK Sarajevo na Zenicu!