in

Ultra Volume maskare pravi su ljetni must have

Ultra Volume maskare pravi su ljetni must have
Slatka-Tajna.Eu

Make-up industrija neprekidno nam pruža uvid u najnovije trendove u šminkanju i čine da, uz dobre ideje, svaka žena može da bude prava make-up umjetnica. Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji, a ljetni topli dani zahtijevaju pouzdane make-up saveznike. Bez obzira na obilje kozmetičkih preparata, jedno je sigurno – maskara je uvijek must have proizvod za isticanje očiju bez kojeg će vaš make-up look biti nepotpun.

Kako bismo postigli željeni efekat volumena sa ultra izraženim trepavicama, a pritom ne razmišljajući o korekciji, Avon je predstavio nove Ultra Volume maskare u dvije varijante – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno ljeto.

Ultra Volume maskara kreirana je za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje cijeli dan, a obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i njeguje trepavice.

 

Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa pruža volumen otporan na visoke ljetne temperature, pa čak i plivanje u bazenu ili moru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Dostupne su u dvije nijanse – Blackest Black i Brown Black. Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prijanja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice, kako bi bile besprijekorno izražene.

Nove Ultra Volume maskare s vama će izdržati svaki ljetni izazov, a dostupne su po cijeni od 10,50 KM u Avon brošuri, ali ne zaboravite da kao Avon Član ostvarujete i dodatne popuste.

Više saznaj na www.avon.ba

The post Ultra Volume maskare pravi su ljetni must have appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U subotu na zapadu pljuskovi, ponegdje i manje vruće, bura jača

U subotu na zapadu pljuskovi, ponegdje i manje vruće, bura jača

Čvrsnica: Tinja manji požar u dubini šume / Bljesak.info

Čvrsnica: Tinja manji požar u dubini šume / Bljesak.info