in

“BUDALE TEŠKO UMIRU” PJEVAČICA O STANJU MILJANE KULIĆ: Iznenadila sve

Slatka-Tajna.Eu

Miljana Kulić je prije dvije nedjelje operisala želudac u Turskoj, nakon čega je hitno hospitalizovana zbog komplikacija koje su uslijedile, nakon čega joj je izvađena i slezina.

Ovim povodom se oglasila i Saška Karan koja je iako nije u dobrim odnosima sa njom, poželjela Miljani brz oporavak.

Za Miljanu čujem šta joj se dogodilo… Znala sam da će preživjeti jer budale teško umiru. Naravno drago mi je što je živa i zdrava i naravno jadna nije kriva što doživljava sve to. Krivi su roditelji i porodica. Umjesto da je hospitalizuju u neku mentalnu ustanovu i liječe mozak, oni je šalju u Tursku da operiše želudac i smrša, a sve sa ciljem da im zaradi što više para. Oni se prema njoj tako bolesnoj ponašaju kao oni mafijaši što tjeraju djecu da prose preko dana, a uvečer im uzme sve pare – rekla je pjevačica za Informer, pa žestoko oplela po ostalim zadrugarima:

-Također su grozni i oni kao veliki rijaliti igrači koji su šatro zabrinuti za Miljanino zdravlje i zovu svakih 10 minuta i raspituju se, a vrlo dobro znam da ne mogu očima da je vide. Ali svjesni su da će novinari da ih zovu i da će se ogrebati još za jedan intervju. A ustvari realno ih boli d*pe za njih. Poruka za Miljanu bez obzira na naše loše odnose, želim svakom na ovom svijetu da je živ i zdrav, pa i Miljani – zaključila je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Britanski obavještajci objavili novi izvještaj s terena, ruske snage gomilaju se na jugu Ukrajine…

Druga večer Mostar Summer Festa – publika u transu! / Bljesak.info