in

Indi se sad oglasila i otkrila detalje razgovora sa Miljanom Kulić! (VIDEO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Miljana se nekoliko dana borila za život, a nakon što se probudila iz kome otkrila je da će pozvati i pitati za savet pevačicu Indi Aradinović, koja je pre dve godine prošla kroz isti pakao kao i ona.

Indi se sad oglasila i otkrila detalje razgovora sa Miljanom i njenom majkom Marijom Kulić.

Kako je navela, Kulićeva ju je tokom razgovora pitala da li je posle operacije – smela da konzumira kafu i cigarete!

– Čula sam se sa Marijom i Miljanom. Pitala me je da li sam smela posle operacije da konzumiram kafu i cigarete. Moja dužnost je da kažem kako sam se ja osećala i prolazila isti pakao kao i ona. Smatram da joj to nije potrebno sad u ovom trenutku. Ja sam posle pet ili šest meseci nakon operacije zapalila cigaretu, nisam imala potrebu, želju, a ni volju posle onakvog mučenja. Prvu kafu sam popila posle mesec dana kada sam došla kući, ali sam bila obazriva – rekla je Indi, koja je Miljani dala nekoliko važnih saveta.

– Dala sam Miljani sve moguće savete. Rekla sam joj da miruje, da bude strpljiva i da bude zahvalna Bogu na šansi, ipak je ona među živima. Jeste malo ugrožena, ali sve to može da se promeni za neko vreme, bitna je samo dobra nega i da bude poslušna – otkrila je pevačica za Informer.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ja sam dobro posle dve godine. Baš se namestilo da žena prolazi malo manju golgotu od mene, jer sam ja imala i povredu pankreasa, ali nije u ništa boljem stanju od mene – zaključila je  Indi Aradinović.

 

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bitno je odmah reagirati: Prepoznajte simptome sunčanice i toplotnog udara

Njemačka: Nedostatak radne snage je toliki da poslodavci nude nova rješenja