in

MELINA DŽINOVIĆ O LJUBOMORI: Bila sam psihopata, proganjala sam ga

MELINA DŽINOVIĆ O LJUBOMORI: Bila sam psihopata, proganjala sam ga
Slatka-Tajna.Eu

Popularna dizajnerka Melina već godinama uživa u braku sa trideset godina starijim pjevačem Harisom Džinovićem. Uprkos ogromnoj razlici u godinama par se može pohvaliti čvrstim odnosom koji su izgradili zahvaljujući otvorenom odnosu, mada u početku nije sve bilo bajno.

Melina ne krije da joj je bilo izuzetno teško dok nije prihvatila sve što nosi Harisova profesija te se danas problema sa početka sjeća sa osmijehom.

-Bila sam kao pravi psihopata, ali sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Provjeravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smiješna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga za tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala. Priznajem da mu nisam vjerovala, pogotovo zbog toga što je on živio momačkim životom do svoje 53. godine. Nisam smatrala da sam toliko fatalna da zbog mene prekine sa dotadašnjim navikama, ali ispostavilo se da sam pogriješila, pa ga sada više ne provjeravam – priznala je dizajnerka bez dlake na jeziku.

Odnos grade na otvorenom razgovoru, iako je Melini u početku smetalo što pjevač o njihovim problemima otvoreno govori pred prijateljima.

– U našem baku nema tajni. Iako su nas mnogi savjetovali da probleme rješavamo kod kuće, on je uvijek transparentno govorio o nama. Naš intimni život bio je otvoren pred ljudima koje volimo. U kući ne vodimo razgovore koje niko ne smije da zna i zbog toga je moj brak mnogo jednostavniji nego brojni drugi koji su opterećeni problemima- tvrdi pjevačeva supruga.

S obzirom da je ljeto za pjevače ispunjeno obavezama i nastupima, Haris se ne buni što Melina koristi tople dane da obilazi egzotične destinacije sa prijateljicama.

-Nema mjesta ljubomori. Kada se sezona završi ići ćemo zajedno negdje i nadoknaditi propušteno vrijeme – istakla je.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hidratacija u teretani ključna

Hidratacija u teretani ključna

Novi ciklus obuke za zanimanje budućnosti / Bljesak.info

Novi ciklus obuke za zanimanje budućnosti / Bljesak.info