in

20 GODINA MLAĐA: Kako je Jovana osvojila Macu

20 GODINA MLAĐA: Kako je Jovana osvojila Macu
Slatka-Tajna.Eu

Dvije decenije mlađa izabranica, Dragana Marinkovića Mace, Jovana po zanimanju je frizerka, a uspjela je da za samo nekoliko mjeseci navede glumca da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od posljednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

-Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”.

Maca i Jovana još uvijek nemaju svoju djecu, ali je istakao kako se ona jako lijepo slaže sa njegovim sinovima koji su još uvijek maloljetni.

– Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima djecu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih djece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom – dodao je Maca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Propada li već dogovoreni posao vrijedan 44 milijarde dolara?

Propada li već dogovoreni posao vrijedan 44 milijarde dolara?

Đoković priredio vrhunsku zabavu i savladao “ostatak svijeta”

Đoković priredio vrhunsku zabavu i savladao “ostatak svijeta”