in

PLAKALA SAM ZBOG ĐORĐA DAVIDA: Andrijana Petrushovska o “Zvezdama Granda”

PLAKALA SAM ZBOG ĐORĐA DAVIDA: Andrijana Petrushovska o “Zvezdama Granda”
Slatka-Tajna.Eu

Jednu od svojih najvećih želja dvadesetdvogodišnja Andrijana Petrushovska iz Makedonije ostvarila je kada se našla u finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a svoj talenat za muzku otkrila je još kao djevojčica.

– Otkrila sam da umijem da pjevam još kada sam bila u osnvnoj školi, tada sam išla na hor i imala sam učiteljicu koja me je mnogo voljela. Ona je otkrila da ja umijem da pjevam i tako sam krenula u muzičku školu. Onda sam završila srednju muzičku školu, a sada studiram solo pjevanje. Simpatično je to što se u mojoj porodici niko ne bavi pjevanjem – otkrila je Andrijana.

Danas ne žali što ranije nije okušala sreću, jer kako kaže smatra da je izabrala pravi trenutak te sada uživa u svojoj slavi koju je stekla učešćem u popularnom šouu.

– Htjela sam da se prijavim još sa 13 godina, ali uvijek ispadne nešto i ne uradim to, mada sam bila mala. Čekala sam da prođe neko vrijeme i da steknem iskustvo jer je sve to bitno za ovaj šou i da dobijem svojih pet minuta. Naravno, svako očekuje i svako se nada pobjedi, bilo mi je zaista drago što sam stigla do finala, ali mi je sada krivo što moram da se vratim u Skoplje iako ću sve češće dolaziti u Beograd priznala je finalistkinja.

Iako je mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih mladih nada, Petrushovska ne krije da joj u nekim momentima manjka sampopuzdanja.

-Mnogo sam samokritična i mama se ljuti zbog toga. Nadam se da ću to promijeniti! Ne bih željela ništa da mijenjam na sebi, imam samopuzdanja, ali uvijek vidim neku manu – istakla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Veliki dio svog uspjeha pripisuje upravo svom mentoru Đorđu Davidu sa kojim je deset mjeseci vrijedno i naporno radila na svom pjevačkom napretku, mada nije uvijek bilo sve tako bajno.

– Iskreno on je dosta strog i mnogo traži. Desilo se da izađem iz sobe i zaplačem jer je on htio da otpjevam neku tercu, a ja nisam mogla. Takva sam da kada nešto ne mogu onda se nerviram i plačem. Tako sam izašla, isplakala se i vratila da nastavimo da radimo, naravno bilo mu je mnogo žao, jer me mnogo voli. Čak i kada ja nisam mogla da dolazim za Beograd, on je dolazio u Skoplje da radimo probe. Naravno i sada poslije finala se čujemo i viđamo – ispričala i dodala da je je ponosna što je bila dio baš njegovog tima.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Objavljena snimka raketirane zgrade u Odesi, Rusi zauzeli rafineriju u Lisičansku

RAT UŽIVO: Objavljena snimka raketirane zgrade u Odesi, Rusi zauzeli rafineriju u Lisičansku

Nadal: Razmišljao sam o povlačenju, ali više ne

Nadal: Razmišljao sam o povlačenju, ali više ne