in

Filijala UniCredit Bank Banja Luka u Trebinju od sada na novoj lokaciji

Filijala UniCredit Bank Banja Luka u Trebinju od sada na novoj lokaciji
Slatka-Tajna.Eu
Filijala UniCredit Bank Banja Luka u Trebinju od sada na novoj lokaciji

Osnažujući zajednicu u kojoj posluje, UniCredit Bank Banja Luka nastavlja sa kontinuiranim ulaganjem i pružanjem podrške lokalnoj privredi i klijentima, u različitim dijelovima Republike Srpske.

Kako bi klijentima obezbijedila najbolje moguće iskustvo i kontakt s bankom, UniCredit Bank Banja Luka od danas će svim građanima Trebinja biti na raspolaganju na novoj adresi, u moderno opremljenom prostoru, u ulici Kralja Petra I Oslobodioca 44.

Predsjednik Uprave Banke, Gordan Pehar je naglasio da je UniCredit Bank Banja Luka fokusirana na unapređenje digitalnih bankarskih usluga, ne zanemarujući kontakt klijenata s bankom, koji želi učiniti ugodnim, brzim i jednostavnim.

„Naša banka ostaje usmjerena na digitalizaciju, no ne zanemarujemo želju i potrebu klijenata Banke da naše poslovanje bude u što funkcionalnijem, modernijem i ugodnijem okruženju. U okviru novog prostora Filijale, klijentima će biti na raspolaganju 24/7 zona sa uplatno-isplatnim bankomatom, te dnevno-noćnim trezorom za klijente pravna lica. Vodeći brigu i o najmlađim posjetiocima Filijale, obezbijedili smo kutak za djecu, sa nizom edukativnog i zabavnog sadržaja.
I u narednom periodu ostajemo posvećeni aktivnostima bankarstva sa društvenim uticajem, pružajući podršku osjetljivim kategorijama društva, kao i strategiji odgovornog poslovanja, u skladu sa načelima ekološkog, društvenog i korporativnog upravljanja. Zajedno gradimo put ka budućnosti podržavajući važne projekte, naše klijente, sugrađane i zajednicu u kojoj živimo i radimo. Opština Trebinje i ova regija predstavljaju važan dio tog puta, te nastavljamo ulagati u nove investicije, privredu i razvoj ove regije i lokalne zajednice”,  izjavio je Pehar.

Povodom otvaranja novog prostora Filijale Trebinje, UniCredit Bank Banja Luka je uručila i donaciju Gradu Trebinje za podršku manifestaciji „Konferencija beba“. Takođe, brigu o najmlađima, UniCredit Bank Banja Luka pokazala je i u vidu donacije namještaja Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Trebinje, za opremanje prostorija Pedijatrijske bolnice Trebinje, a u sklopu javog poziva „Podrška djetinjstvu“, UniCredit Fondacija je ove godine pružila podršku Centru za održivi razvoj i ekologiju CORIE iz Trebinja, za projekat “Upoznavanje djece o važnosti očuvanja životne sredine”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Načelnica Odjeljenja za kulturu, porodicu, sport i obrazovanje, Slađana Skočajić zahvalila se UniCredit Bank Banja Luka na kontinuiranoj podršci koju Banka pruža ovom gradu i njenim stanovnicima, posebno brinući o najosjetljivijim kategorijama društva.

UniCredit Bank Banja Luka i dalje ostaje na raspolaganju klijentima, pružajući im jednostavne i efikasne bankarske usluge te nastavlja osluškivati potrebe klijenata u ovoj lokalnoj zajednici, uz podršku njihovim svakodnevnim aktivnostima i poslovanju.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto jezik ponekad svrbi nakon nekog voća iako niste alergični

Zašto jezik ponekad svrbi nakon nekog voća iako niste alergični

Lana Pudar osvojila zlato na Mediteranskim igrama

Lana Pudar osvojila zlato na Mediteranskim igrama