in

Meliha Imširović se novim izjavama o Dadi Mešaljić i njenom mužu izblamirala, a Sadik pokušava da njene afere sa oženjenim opere “vezom sa njom” – Senzacija

Meliha Imširović se novim izjavama o Dadi Mešaljić i njenom mužu izblamirala, a Sadik pokušava da njene afere sa oženjenim opere “vezom sa njom” – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Sinoć je Avaz objavio kratki intervju sa Melihom Imširović, finalisticom “Zvezda Granda” u kojem je govorila o svojim očekivanjima od finala, ali najviše pažnje, očekivano, izazvao je dio u kojem je mucajući i kolutajući očima ponešto uspjela izgovoriti na temu afere sa Jasminom Mumićem, mužem Dade Mešaljić.

Na pitanje, a potom i konstataciju Sulejmena Meme Haljevca, da joj je afera sa oženjenim čovjekom donijela više dobrog nego lošeg, pokazuje na kakvom smo moralnom i civilizacijskom dnu kao društvo! Umjesto osude ove afere, poruka ovog intervjua mladim djevojkama može biti: “Spetljajte se sa oženjenim to će vam donijeti više dobrog nego lošeg”. Haljevac ni u jednom momentu nije spomenuo sramotu i bruku koje su postale osnovni sinonim za ime Melihe Imširović, pa bi i u ovom slučaju dobro bilo poručiti: “Vratite sramotu u javni život, sramota je jako važna”.

 

U ovom razgovoru, Memo također u pitanju govori da između nje i Jasmina ničeg nije bilo, ali je Melihina nevorza i mucanje, svima, sudeći po komentarima, stavila do znanja da ne govori istinu dok objašnjava da je, kako reče, “objavila objavu u kojoj je sve rekla”. Sa ovim intervjuom ova osamnaestogodišnjakinja se srozala i potpuno uvaljala u mulj iz kojeg ne izlazi skoro dva mjeseca.

Zanimljivo je da je finalistica “Zvezda Granda” istakla da se nikad nije čula sa kolegicom Dadom, a čitaoci su joj postavili prilično logično pitanje:”Zašto, ako ništa nije imala sa njenim suprugom?” Ne treba zanemariti ni to da nije bilo pitanja o fotografijama iz Dadinog i Jasminovog stana, kao ni iz lifta zgrade u kojem su živjeli.

Najzanimljivije je, ipak, to što se pohvalila da je zaljubljena i da je Dada i njen suprug ne zanimaju, a onda je Sadik Hasanović komentarisao tu njenu “zaljubljenost” ispod videa na TicToku upitom “Meliha Imširović, ma molim? Šta ti kažeš na ovo?

 

Vrlo brzo su ih čitaoci “provalili” da pokušavaju priču o njenim aferama sa dvojicom oženjenih muškaraca usmjeriti na vezu njih dvoje.

 

Tako je i bilo, Avaz danas objavljuje da su njih dvoje u vezi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Šta to pokušavate vas dvoje?”, glasilo je pitanje jednog korisnika TikToka, a onda su uslijedili odgovori “pokušavaju da speru ljagu sa njenog imena”, “kao deca, a i glup bi primetio da je namešteno”, “neće ona tebe Sadik, ona voli oženjene”, “ništa te neće oprati od onog sto si učinila Dadi Mešaljić, kako ste ofirni vas dvoje”.

Podsjetimo, ova veza bi valjala pogotovo Melihi jer bi to konačno značilo da je u vezi sa muškarcem koji nije oženjen. A ne sumnjamo da bi na ovu “vezu radi medija” Sadik pristao kako bi oprao kolegicu koja je zapravo u vezi sa njegovim oženjenim prijateljem. No, ako se zaista usude na ovo “pranje Melihe”, bit ćemo prisiljeni da objavimo sa kojim je oženjenim od nedavno u vezi. A u životu obično bude, ko se sa vatrom igra, od vatre i strada.

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Uspješno završena promocija prvog albuma dječjeg benda Frtutma KIDS / Bljesak.info

Uspješno završena promocija prvog albuma dječjeg benda Frtutma KIDS / Bljesak.info

ZAŠTO UZUNOVIĆ MORA BITI SMJENJEN: Dok OHR i Amerikanci derogiraju Dodikov Zakon o lijekovima, Vučićeva Genika kupuje Bosnalijek!

ZAŠTO UZUNOVIĆ MORA BITI SMJENJEN: Dok OHR i Amerikanci derogiraju Dodikov Zakon o lijekovima, Vučićeva Genika kupuje Bosnalijek!