in

Novi estradni rat: Indi Aradinović optužila Teu Tairović da joj je ukrala spot

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Indira Indi Aradinović ispričala je da je imala ideju za sljedeći spot, ali je preduhitrila koleginica Tea Tairović.

„Ideje su čudo, ideje iscure… Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenijela.i Ideja o spotu gdje su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj dio posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade“, objasnila je Indira.
Podsjetimo, pjevačica je nedavno raskinula vjeridbu sa biznismenom iz Kopenhagena sa kojim je bila dvije godine u vezi. Sada je, progovorila o svom emotivnom životu.

Pa nije baš da može svako da mi priđe i da me osvaja. Rijetko kad se desi da se zaljubim. Baš se teško zaljubljujem, ne može svako da me osvoji”, rekla je Indi i dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“A da bih bila sa nekim mora da mi se sviđa i da sam zaljubljena… Mora da me “radi”, da ima neku hemiju, neku energiju… A one kombinacije na noć, dvije, tri, par sati, nisam iz tog filma”, zaključila je pjevačica.

(express/nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Osigurana sredstva za dionicu Ovčari – Mostar sjever na koridoru Vc

Prvi korak: Zastupnici glasom za Eurotransplant mogu spasiti stotine života