in

MALO SE SPAVA I NEMA NOVCA: Marko Osmakčić iznio sve detalje o bijegu iz “Zadruge”

MALO SE SPAVA I NEMA NOVCA: Marko Osmakčić iznio sve detalje o bijegu iz “Zadruge”
Slatka-Tajna.Eu

Bivši učesnik rijalitja “Zadruga”, Marko Osmakčić je prije nekoliko dana zajedno sa svojom porodicom šokirao javnost kada su odlučili da lažiraju smrt njegovog oca Franje, koji je živ i zdrav, ne bi li ga izvukli iz rijalitija.Naime, javnost ne preste da bruji o ovom monstruoznom činu, a kako je obećao da će se oglasiti i otkriti svoju stranu priče, Marko je to sada i uradio.

On je na svom jutjub kanalu otkrio kako je ušao u “Zadrugu”, ali i koliki mu je bio honorar za 10 mjeseci boravka na imanju u Šimanovcima.

Počeću od samog početka. Ja sam u Zadrugu ušao preko Mine Vrbaški, tačnije preko jedne svoje jako dobre prijateljice, koja je trebala da uđe sa mnom, međutim ona nije ušla. U kontak sa produkcijom sam ušao preko Mine, čuo sam se sa njima i došao u Beograd dva, tri dana prije samog početka i tu je sve počelo. Ja sam došao da se malo promovišem zabavim, mlad sam, lud sam – rekao je Marko, pa nastavio:

Došao sam tamo u produkciju da potpišem ugovor. Potpisao sam honorar za deset mjeseci, kao novi učesnik, kao anonimus za nekih 50.000 eura, to je u principu sasvim okej, ništa pretjerano, ni malo, ni puno. Ja za sve ove mjesece nisam dobio ni dinara.Budžeti su mali, malo se spava, ljudi su veoma često gladni i nenaspavani. Mnogi su na lijekovima za smirenje, psihički bolesnici po meni, donose im medikamente, vi ste u kući sa takvim profilima. Budili su nas nekim čudnim zvucima. Izolovani ste 10 mjeseci i nemate pojma šta se vani dešava. Negjde nemaju pravo da budu u rijalitiju više od tri mjeseca, a kod nas 10 mjeseci. Meni se čini da se produkcija iživljava nad našim mukama-dodao je Marko na svom Jutjub kanalu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Desilo se kako se desilo, ali ću reći i kako je druga strana reagovala a da ja nisam mogao da se kontrolišem. Ušao sam u odnos sa Viktorijom spontano, ja sam je dobro tretirao na početku i kada sam čuo da je imala tu traumu. Bivši njen muž je iznio neke stvari o njoj… Ja sam izgubio poštovanje kada sam vidio da je počela da se krevelji, udvara se drugima, da me ne shvata ozbiljno. S vremenom se vezala za mene, zaljubila se. Ona kao ličnost je za mene izuzetno traumatizovana, nestabilna, psihički labilna, ima bijes koji ne može da kontroliše, ima deficite sa kojima se mora suočiti. Ona ima pakosne crte, perfidna je, bezobrazna i proračunata. Ona je bila jedina osoba koja je imala mogućnost da vidi svoje dijete van kapije. Njoj su išli u susret da to nije bilo normalno. Ta žena me prva prevarila, lomila mi stvari, urinirala, nije mi dala da spavam, pratila me, nije mi dala mira, prijetila mi, ja sam dugo trpio. Koliko puta je ona mene tukla bespotrebno! Imala je napade, bila kao psihopata, nisam mogao da budem u vezi sa njom, bila je opsesivna i posesivna. Umišljala je stvari koje nisam radio, pretila je da će da mi pravi pakosti– govorio je Osmakčić.

(Express/Puls)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Velike gužve zbog saobraćajne nesreće na sarajevskom Stupu

Velike gužve zbog saobraćajne nesreće na sarajevskom Stupu

Ridiger potpisao za Real

Ridiger potpisao za Real